Klopov pakao - Žota teže povređen?!

Autor: Milovan Longinov
subota 12.12.2020.
15:14
Izvor: Sportske.net

Sve su glasnije spekulacije da je povreda teža...

EPA-EFE/Laurence Griffiths
EPA-EFE/Laurence Griffiths

Povezane vesti

Liverpul nema sreće sa povredama, ovo je još jedan pokazatelj.

Preneli smo ranije danas da je Diogo Žota novi povređeni na spisku Jirgena Klopa, a tokom popodneva stižu nove informacije.

Žota će u nedelju biti podvrgnut detaljnijim analizama, ali prema izvorima iz njegove domovine, Portugala, čeka ga pauza od oko dva meseca!

Malo ko veruje da je u pitanju blaže istegnuće i samim tim kraća pauza od 15 dana, a neki čak ne isključuju ni težu povredu ligamenata.

U prevodu, nagađanja stižu sa svih strana, ali je izvesno da Žotu čeka višenedeljna pauza.

Liverpul Eho je takođe preneo informacije portugalskog Rekorda, koji se poziva na svoje insajdere bliske Žoti i kaže da će ofanzivac pauzirati do februara...

Prava je šteta, jer je Žota uhvatio ritam i postigao je već devet golova ove sezone.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
äxwell
Saturday, 12.12.2020
21:53

E ovo je veliki problem. Ne vidim zasto se morao ijedan prvotimac forsirati u onom nebitnom duelu sa dancima, al' ajd. On je Lvpulu bio glavni izvor golova ove sezone, i to veoma vaznih golova. Sada se opet sve karte bacaju na Salaha i Manea, kojima normalno treba 68 sansi za jedan gol.

avatar
NIKE
Saturday, 12.12.2020
19:22

Sta je ovo sa Liverpulom, kao da im igrači ustaju na lijevu nogu, svaki meč nova povreda.. dajte ljudima vitamina da jedu, kalcija, magnezija.. kao sto moj deda kaže, nema zdravlja bez kiselog kupusa i lonca graha.. Žota je vjerovatno uz Hejbjerga i golmana Mendyja najvece pojačanje ove sezone u Premierligi..jedino ako brat Lucifer misli da je Kavani ipak najvece pojacanje, onda povlacim sve sto sam rekao..

avatar
Crveni Lucifer
Saturday, 12.12.2020
17:02

Sad kad krene kmekavac opet da kuka a taman se malo smirio, dajte mu jos pola milijarde da pojaca malo rotaciju

avatar
Carina_11303
Saturday, 12.12.2020
16:49

Nije problem u tri izmene u premijer ligi. Problem je u nedostatku rotacije Liverpula. Kad je Celsi obezbedio prolaz, a ne prvo mesto u grupi Lampard je izrotirao celu postavu za gostovanje sevilji i pobedio. Onda je izrotirao ponovo protiv Krasnodara. Pogledajte kakve je ekipe izvodio klop na teren u poslednja dva meca LS bez ikakve potrebe i to je odgovor zasto se javljaju tolike povrede.

avatar
Paul Kersey
Saturday, 12.12.2020
16:43

Treba nešto menjati, previš povreda na treningu. I drugi igraju u jakom ritmu pa se ne povređuju ovoliko.