Klopov Liverpul kao Fergijev Junajted? Evo šta Nemac misli o tome!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 21.06.2020.
12:16
Izvor: Sportske.net

Liverpul se danas vraća na teren, prvi put posle pauze.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Fudbaleri Liverpula nalaze se na dva koraka od osvajanja titule u Engleskoj, prve posle 30 godina.

Potrebne su im dve pobede u narednih devet kola, a prvu priliku da priđu trofeju u Premijer ligi imaće danas i to u derbiju Mersisajda.

Gostovaće na "Gudison parku" gradskom rivalu Evertonu, a Jirgen Klop je govorio za medije pred derbi protiv "Karamela".

Dominantan manir u kojem su "Redsi" prišli na korak od titule posle nešto više od dve trećine sezone bio je glavna tema na konferenciji, a došlo je i do poređenja sa Fergusonovim Mančester junajtedom.

Klop ipak smatra da je to nemoguće ponoviti.

"Ne mislim da je moguće biti dominantan, da budem iskren. Junajted je imao veoma dobru kombinaciju, imao je izvanrednog menadžera sa sjajnim okom za igrače i fantastičnim tajmingom što se tiče toga koliko ti treba neki igrač u timu.

Izmene koje je imao su uvek bile izvanredne, a tu je bio i novac. Kombinacija za Junajted je bila veoma dobra. Mora da smo mi uradili nešto dobro očigledno do sada. Ali moramo da imamo sve ove stvari, čak i više toga da bismo ostali uspešni
", izjavio je Klop.

On je dodao i da će ostali timovi nastaviti da se bore svim silama za titulu, a najveće rivale vidi u Mančester junajtedu, Sitiju i Čelsiju.

Baner 8

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Moljonazo style
Sunday, 21.06.2020
17:25

Pa dobro nije bas sve u parama jeste cinjenica da je matori fergie imao blato para na raspolaganju ali je i cinjenica da ga nije bacao na sve strane bas toliko ..za razliku od njega bazbi je recimo pocepao pola evrope a da je pritom u timu imao akademce junajteda. Nesto slicno ko senklji u livpjul