Klope, pa nisi ti Murinjo! Novi "gejt" na pomolu!

Autor: Stefan Matić
petak 01.02.2019.
15:45
Izvor: Sportske.net

Mediji u Engleskoj sumnjaju u fer-plej trenera Liverpula.

EPA-EFE/James Boardman
EPA-EFE/James Boardman

Povezane vesti

Prošlo kolo Premijer lige su obeležili uglavno kiksevi vodećih timova, pre svih poraz Mančester Sitija u Njukaslu.

Liverpul, koji je igrao dan kasnije, naravno po svom već oprobanom receptu nije iskoristio ovu priliku i odigrali su "mršavih" 1:1 sa neugodnim Lesterom na "Enfildu".

Međutim, ono što je upalo u oko uvek analitički nastrojenim Britancima, je to što je u drugom poluvremenu samo jedan šesnaesterac očišćen od snega, i to onaj koji "Redsi" napadaju.

Ubrzo smo nakon "Spygate" slučaja Marsela Bijelse dobili i aferu "Snowgate" koju je Klop morao da prokomentariše.

"Svi smo videli situaciji, još na zagrevanju je krenuo sneg da pada. U prvom poluvremenu smo imali posed lopte od 80% tako da je sneg najviše smetao nama"

Britanci su preneli svoju sumnju u fer-plej Nemca, zato što je bio očišćen samo kazneni prostor "Lisica" u drugom poluvremenu.

"Naše osoblje je pokušalo da očisti, ali jednostavno nije ih bilo dovoljno. Nikada ne slavim kada drugi tim izgubi. Naravno da nisam rekao ljudima da očiste samo jednu polovinu terena. Sledeći put kada nas zatekne ovakvo stanje imaćemo dovoljno ljudi da očiste ceo teren", završio je Klop.

"Murinjovski trik" ili puka slučajnost, ostaje da se vidi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

25 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
razzorNo1
Sunday, 03.02.2019
17:51

simpaticna vijest, prvo Klop nema veze nikakve sa ljudima koji ciste snijeg a druga stvar i najbitnija, plavci se brzo oporavili od debakla, jos jedno gosovanje nekoj boljoj momcadi i razbjezat ce se je njima ni cist tenern ne pomaze :D

avatar
InSanity
Friday, 01.02.2019
20:20

LFC prvi. Celzi ce LS gledati na kaucu jos neku sezonu. Razumimo ocajne navijace.

avatar
_mladen_
Friday, 01.02.2019
19:57

Kako navijaci Celzija vole Liverpul i Klopa, vise njih prate od Celzija.

avatar
Андер Ерера
Friday, 01.02.2019
18:20

Ovo je simpatično i prođe olako, to kad Žoze uradi drvlje i kamenje odmah.

avatar
Dragan BG
Friday, 01.02.2019
18:00

3 komentara ....sva trojica navijaci Celzija...sva trojica lece frustracije na Liverpulovim vestima.Deco u svoje dvoriste....manje ce boleti.

avatar
Marcos Alonso
Friday, 01.02.2019
22:11

Posto si me prozvao a nisi dovoljno pametan ocigledno da skontas da sam podrzao ovaj potez zbog domaceg terena (Murinjo je slicno radio svojevremeno),uzivaj onda u zabludi da nekog od nas zaista boli uvo za Liverpul :D

avatar
Dragan BG
Monday, 04.02.2019
02:32

Da vidim ...zato ste vise na vestima o LFCu nego o CeLziju.Ma da tvoj komentar je ok.

avatar
Marcos Alonso
Friday, 01.02.2019
16:55

Naravno da su mogli da ociste i da je on znao sta se radi ali ipak je na domacem terenu,to i jeste car domaceg terena :P Tako sitno,dozvoljeno varanje :D

avatar
Red blood
Friday, 01.02.2019
21:35

Vidi..stvarno mi je potpuno svejedno da li je ovo radio ili ne..ali pomalo je neozbiljno ovako cepati delove izjave i formirati ovakav tekst.
Ovoj dvojici ispod tebe ne vredi pojasnjavati,jer je jedina njihova uloga skrnaviti sve u vezi Liverpula..ti mi delujes kao neko ko iznosi svoje misljenje..pa cu pokusati da citiram taj deo izjave..bilo je u fazonu:"Svi ste videli da smo zavrsili zagrevanje i usli u prostorije kada je sneg poceo da pada.Do tada je teren izgledao besprekorno.
Kada smo izasli sve je bilo belo i jednostavno nije bilo vremena da ocistimo ceo teren"..
A ovaj deo da se ne raduje javno porazima protivnika je bio u totalno drugom delu konferencije vezano za Vokerov tvit..

avatar
Red blood
Saturday, 02.02.2019
16:39

Shvatio sam u potpunosti sta si hteo da kazes.
Samo nisam zadovoljan onim kako je preneseno ono sto je Klop izjavio.
Moje misljenje je-niti podrzavam,niti osudjujem.
Ali mi se cini da ovde nije svesno doslo do toga.Liverpulu treba cist teren da bi se doslo do svoje igre..njima treba cista protivnikova polovina..a ne samo sesnaesterac.
Ali dobro..

avatar
Marcos Alonso
Saturday, 02.02.2019
14:09

Ja sam ustvari podrzao ovaj potez,ali ocigledno vecina nije shvatila :D To sitno varanje kako sam okarakterisao je ustvari "varanje" nesto sto je dozvoljeno ipak,cak i pod uslovom da je znao o cemu se radi pa i Murinjo je to svojevremeno uradio u Celsiju sa pijeskom. Domaci teren,pored navijaca mozes i tako da pripremis i zato se pobjeda u gostima uvijek bolje kotira :D Pa na kraju krajeva i gol u gostima vise vrijedi

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Friday, 01.02.2019
16:52

Cccc kakvi ljigavci, razumem da cilj opravdava sredstvo ali ovo je tako jadno i bez imalo casti. Ipak mogu da razumem kad nekog bije glas da je Flop i luzer da ce pokusati sve da se otarasi takvog epiteta ali ne mogu da razumem da se nakon toga ovako vadi, u oci te gleda i laze.