Klope, pa koliko si dobar trener, kad si dobio ovakvu pohvalu!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 08.05.2019.
09:41
Izvor: Sportske.net

Teško da je neko dobio ovakvo priznanje iz usta Portugalca...

EPA-EFE/PETER POWEL
EPA-EFE/PETER POWEL

Povezane vesti

Murinjo je kritikovao Klopa, tačnije to je podveo pod poverenje koje nije imao u Junajtedu. On je Nemca naveo za primer trenera koji radi tri i po godine u klub i nema nijedan trofej.

Međutim, sada bi to moglo da se promeni nakon epske pobede nad Barselonom, drugo finale LŠ za Redse u dve godine, čini se da će sada imati veću šansu nego protiv Reala.

Da sačekamo, međutim Jirgen Klop je dobio pohvalu kakvu će pamtiti.

"Ovo nije pobeda Liverpula, ovo je pobeda Klopove filozofije. Ovo je njegov rad, snaga njegove ličnosti, odbijanje da se predaš, jednostavno borbeni duh",
rekao je sinoć Murinjo nakon što je Liverpul rasturio Barselonu 4:0 i nadoknadio prednost iz prvog meča, otišao u finale u Madridu.

"Njegov mentalitet je ovo zaslužio"
, dodao je Murinjo koji je ranije kritikovao nemačkog trenera zbog ponašanja kraj aut linije.

Međutim, pre meča Murinjo je objasnio suštinu postavke kojom se može dobiti Barselona i bio u pravu. On je verovao da Liverpul ima šansu i pored 0:3 u prvom meču.

"Prvo, tu je Enfild, tu je nemoguće igrati za goste, kombinovano sa Klopovom energijom i presingom njegovog tima, jasno da su računali na preokret. Barsa im je pomogla, to kako su primili četvrti gol ne rade klinci od 14 ili 15 godina. Zbog toga moramo uvek da budemo oprezni kada timove proglašavamo najboljima na svetu, jer onda vidiš ovakav gol i jasno ti je da imaju puno problema"
, zaključio je Murinjo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanjici
Wednesday, 08.05.2019
17:29

Mnogo se*e ova Murinjo...prevrtljivac

avatar
Wednesday, 08.05.2019
15:47
avatar
Budarrr
Wednesday, 08.05.2019
10:53

Svaka čast Klopu, zbog njega su zaslužili finale.A što se tiče navijača Liverpula sad će verovatno da ga kuju u zvezde a pre 6 dana su ga optuživali za poraz u Barseloni i govorili da je direktan krivac.Navijači Liverpula konstantno pokazuju koliko su jadni.Šta im znači žvizdanje igračima koji su ostavili dubok trag u klubu.Suarez ih je vukao sam nekoliko sezona.A Kutinjov transfer im je i omogućio da kupe još vrhunskih igrača i naprave tim koji imaju danas.

avatar
_mladen_
Wednesday, 08.05.2019
18:44

Dozvoljeno je kritikovati trenera, ali pitaj bilo kojeg navijaca Liverpula da li zeli nekoga drugog umesto Klopa, znas i sam odg na ti pitanje. Ne postoji bolji sklop od Liverpula i Klopa, ista energija.

avatar
Budarrr
Wednesday, 08.05.2019
10:48

Svaka čast Klopu.A hajde malo da se prisetimo prošle nedelje kada su ga svi optuživali za poraz u Barseloni.Navijači Liverpula još jednom pokazali koliko su jadni kada su zvizdali Suarezu i Kutinju igračima koji su ostavili trag u klubu.Za Suareza se vade da je slavio gol, a šta za Kutinja.Pa njegov transfer je i omogućio Liverpulu da napravi ovakav tim jer su od novca dobijenog od Barce tada i nadogradili tim i stvorili ovo što imaju sad.

avatar
Steffmajster
Wednesday, 08.05.2019
10:11

Da, definitivno delim mislenje Murinja.. Bravo za pre svega za Klopa, a zatim i ceo Liverpul i cestitam, svaka cast! A Barsa, pa mozda konacno nakon ovoga dovedu trenera koji ce imati kapacitet za Evropu, a ne samo Ligu i kup i zamene konacno Valverdea koji zasluzan za ovakvu bruku i sramotu... i to dva put za redom

avatar
Boran83
Wednesday, 08.05.2019
09:46

Znas kad bi Mirinjo prokocko 3:0 e pa nikad. Postavio bi 17 autobusa, trolejbusa i tranvaja u sesnestercu 😂