Klopa ne brine Salah, brine ga neko drugi

Autor: Nikola Miloradović
subota 06.10.2018.
10:39
Izvor: Sportske.net

"Redsi" sutra, u derbiju kola, dočekuju aktuelne šampione.

Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Sutra od 17:30h na programu je duel dva najveća kandidata za osvajanje titule ove sezone, Liverpula i Mančester sitija.

Dve ekipe koje su i trenutno u samom vrhu Premijer lige još uvek ne znaju za poraz u ligi ove sezone, pa će meč na "Enfildu" imati veliki značaj za obe strane.

Jirgen Klop je govorio o potencijalnom osvajanju titule, kao i o predstojećem derbiju, više OVDE, a oglasio se i povodom slabe forme Moa Salaha od starta sezone.

"Logično, očekivanja su se promenila, što je normalno, postavio je jedan novi standard prošle godine. Niko nije očekivao 10 golova nakon pet, šest, sedam utakmica. To je uvek lepo iznenađenje.

Svaki napadač bi mogao da napiše knjigu o tim trenucima kada postigne pogodak, a da nije siguran ni kako je sve funkcionisalo, kako je on to uopšte i uradio. Potrebno je da vam svaka lopta bude savršena i takve stvari, ali to se retko dešava.

98 odsto posla jednog napadača je naporan rad, a samo dva odsto su te lake stvari
", rekao je Klop.

Dakle, njega ne brine slab start sezone egipatskog fudbalera, ali ga brine povreda Nabija Keite.

On se povredio u porazu od Napolija u drugom kolu grupne faze Lige šampiona, morao je teren da napusti na nosilima i sva je prilika da neće igrati protiv "Građana" u nedelju.

"Nisam 100 odsto siguran. U pitanju su bolovi u leđima. Moraćemo da sačekamo.

Biće sa nama danas, ali ne znam da li može nešto da radi. Nije izgledalo previše ozbiljno, tako da postoji šansa, ali ne znamo
", izjavio je Nemac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NIKE
Saturday, 06.10.2018
14:50

Čak i Messi i CR su imali padove u formi posle svojih najboljih sezona, a za Salaha je to normalno ipak on nije taj nivo, ove god će malo stagnirati, ali oet je to odličan igrač dat će on svojih 20+ golova, samo ne treba ga stavljati pod pritisak, pustite momka da igra... stvarno je Mourinho uništio Chelsea kad je prodao De Brynea i Salaha za po 20ak miliona..