Klop zna da će ga oterati iz Liverpula u jednom slučaju!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 25.12.2018.
21:49
Izvor: Sportske.net

Nemac svestan pred kakvim se izazovom nalazi.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Menadžer Liverpula Jirgen Klop može biti prezadovoljan prvom polusezonom.

Na čelu su tabele u Premijer ligi, plasirali su se u drugu rundu Lige šampiona, ali to još uvek nije dovoljno - navijači "Redsa" žele trofeje.

Nemac ih u Liverpulu još uvek nije osvojio, a u intervjuu za Skaj sport osvrnuo se i na to.

"Nisam osvojio ništa, to je činjenica. Ne razmišljam od 2022. godini već o ovom trenutku koji je dobar. Ali, i dalje stoji da Klop nije osvojio ništa u Liverpulu."

"Narednog leta biće ljudi koji će reći da bi trebalo da odem čak i u slučaju da osvojimo neki trofej jer ga više nećemo osvojiti, dok će me drugi terati iz kluba u slučaju da ne uzmem trofej", kazao je Klop kojeg ugovor sa klubom vezuje do 2022. godine.

On je otkrio i u kojem slučaju bi mogao da napusti Enfild

Ipak, sve dok svi uživaju u ovoj avanturi možemo da pokušavamo iznova i iznova, ali i tome može doći kraj ukoliko uprava, fudbaleri ili navijači nisu srećni. Ima vremena do 2022. godine", istakao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
remedyynwa
Wednesday, 26.12.2018
13:34

Nikad im ne bih oprostio da te oteraju ljudino. Najveci si na svetu. Ynwa

avatar
_mladen_
Wednesday, 26.12.2018
01:29

Nece njega niko oterati, moze samo sam da ode. Isto kao sa Dortmundom, otisao je kada je mislio da nema vise sta da ponudi klubu. Tako ce biti sa Liverpulom, uveren sam da ga Liverpul nece oterati nikad.

avatar
xman
Wednesday, 26.12.2018
01:23

Ne bih ga otjerao dok god zeli da nas trenira, osvajao ili me osvajao trofeje. A sa ovakvim pristupom ce poceti da osvaja, kad tad

avatar
Agent Provocateur
Wednesday, 26.12.2018
00:13

Mislim da je lepo rekao dok svi uzivamo ali cinjenica je da igrati lep fudbal, trositi gomile novca i biti konkurentan a ne osvojiti nista ne da nije uzivanje nego je mucenje svih koji vole klub.