Klop u svom stilu, nasmejao izjavom ceo svet!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 02.06.2019.
12:12
Izvor: Sportske.net

Njemu nikada ne nedostaje duha...

AP Photo/Manu Fernandez
AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Jirgen Klop je bio u elementu, nakon najveće trenerske pobede u karijeri.

Naime, on je odgovarajući na pitanje zbog čega se ne slavi u kao u njegovoj zemlji, rekao da je to nemoguće.

"Tamo si posle 20 minuta pijan i polupopišan jer ti sruče litre piva na glavu, ovde je drugačije, ni vodu ne možeš da dobiješ", nasmejao je planetu presrećni Nemac.

On je dodao da utakmica nije bila lepa, ali da je Liverpul igrao na pobedu i da je ovo nagrada za igrače koji su patili zbog njega i navijače.

"Profesionalno, ovo mi je najuspešniji dan u životu, želeo bih da zahvalim porodici koja je uvek bila uz mene, u svim onim finalima koje smo izgubili", dodao je Klop.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mitar YNWA
Sunday, 02.06.2019
13:32

Klop ostaje kod na jos dugo dugo, sa klubom koji vise ne prodaje najbolje igrace uspostavlja dominaciju kako u Evropi tako i u Engleskoj, kad ode Gvardiola za godinu dve necemo imati konkurenciju u PL, uzimamo 5 PL u narednih 7 godina. YNWA

avatar
x90x
Sunday, 02.06.2019
12:27

Uzas prevod, nema veze sa njegovom izjavom, iako je i origilna skroz u Klopovom stilu.
"Half-pissed" u zargonu znaci polu-pijan, a ne polu-popisan, a Nemacku nije ni spominjao.
Ziveli 🍻

avatar
Jean-Luc Picard
Sunday, 02.06.2019
12:26

Mala rekapitulacija Jirgija:
Dosao, nasledio prosecan tim, igrao finale Liga Kupa, izgubio nesrecno na penalima, igrao finale LE, izgubio nesrecno dok je Sevilja igrala rukomet u svom kaznenom prostoru celu utakmicu. Zavrsio sezonu kao kvalifikant za LS. Dobro, idemo dalje. Sledece sezone mu je tim bio najefikasniji u Evropi, i pored toga sto su neki vazni igraci otperjali (citaj Kutinjo hahah i Dzan), dosao do finala LS, izgubio na pomracenje uma Karijusa... Ponovo u LS.
Ove sezone: pogodio sa svim pojacanjima, potpuno ozivio Origija koji je bio vec vidjen van kluba, 97 bodova, 1 poraz u ligi, ne znam kako da se izrazim zbog neosvajanja titule, Siti je bio briljantan. Ponovo tim igra na najvecem mogucem nivou i verovatno na 110% svojih mogucnosti. LS, znamo kakav put, kakvo polufinale, i onda sad ovo. Kruna na glavi naseg Keisera, prva od mnogih.
Zaboravio sam nesto sigurno, al nema veze.

Up the f Reds! YNWA

avatar
O\'Sullivan147
Sunday, 02.06.2019
13:07

Честитке,само цеоајте и уживајте у титули. 😉

avatar
äxwell
Sunday, 02.06.2019
13:17

Na kraju samo ona jedna utakmica na Etihadu da je zavrsila nerijeseno bili bi drugi sampion u istoriji PL da je zavrsio neporazen sezonu u ligi i jos na sve to osvojio LS!! Samo ta jedna utakmica!! Nema veze..Ovaj trofej ce biti veliko gorivo sledece sezone da se napokon osvoji ta liga!

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Sunday, 02.06.2019
12:23

Ne bi ti legendo izgubio nijedno finale da si imao Skominu, pogotovo ne ono protiv Sevilje, zato me cudi da se nije zahvalio Damiru, ili mozda jeste?

avatar
Dante Hell
Sunday, 02.06.2019
12:58

Vidimo se u Superkupu, i tu se zavrsava plava prica... ⭐⭐⭐⭐⭐⭐🏆🏆🏆🏆🏆🏆 Svetlosnim godinama ste od Liverpula po trofejima.

avatar
Brainless
Sunday, 02.06.2019
13:08

Brate jel ti baš tolko krivo. Evo neka ti bude Skomina je osvojio LŠ...eto nek se rodi i taj sudija da Arsensl osvoji nešto