Klop stigao Gvardiolu, još jedna pobeda do rekorda!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 23.09.2019.
14:58
Izvor: Sportske.net

Liverpul zabeležio tešku pobedu na "Stamford Bridžu".

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Klopovi puleni su uspeli uz dosta muke da slave protiv Čelsija na današnjem meču, "redsi" su odigrali odlično prvo poluvreme, ali se može reći da je drugo poluvreme pripalo domaćima koji su mogli i do izjednačenja.

Ipak Lampard nije uspeo da bude prvi trener koji će zauzdati Liverpulu u ovoj sezoni Premijer lige, Klop je odneo novu pobedu.

Ovo je bila petnaesta pobeda zaredom u Premijer ligi, ukoliko računamo i prošlu sezonu. Jedino je Gvardiola uspeo da zabeleži ovakve brojke sa svojim Sitijem, a sada je njegov rekord blizu rušenja.

Lider engleskog prvenstva u narednom kolu gostuje Šefild Junjatedu, ostaje da se vidi da li će "redsi" zabeležiti novi trijumf i ujedno se osamostaliti na vrhu kada je u pitanju ovaj statistički podatak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
äxwell
Monday, 23.09.2019
19:32

Jedan remi je neizbjezan u sledece 4 utakmice! Sefild ne bi trebao biti problem, Lester na Enfildu moze uzeti bod kao prosle sezone, onda gostovanje Unitedu gdje forma nikada ne igra nikakvu ulogu i Sparsi na Enfildu! Tako da nema od tog rekorda nista! Al opet 15 pobjeda u nizu nije sala! Ali ako nekim slucajem obore ovaj rekord i savladaju sledeca 4 protivnika onda kapa dole! Pogotovo kada se uzme u obzir da nisu nikoga doveli ovo ljeto i da je klupa tanka!

avatar
MaNcHesTeR_ed
Monday, 23.09.2019
17:33

Eto sta znaci trener, oduvek sam voleo Klopa i njegovu igru, mogao je par puta da osvoji LS sa Dortmundom, na Liverpoolu srecu, posle 30godina smesi im se titula, sve zavisi od medjusobnog duela sa Cityem

avatar
Crveni Lucifer
Monday, 23.09.2019
15:09

Dzabe rekord kad gvardiola ima 2 premijer lige a flop 0

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 24.09.2019
19:57

Da je Pep otisao posle Barse u Dortmund i Liverpul i bio na mestu Klopa ne bi imao ni 50% njegovih rezultata.

avatar
El Clásico leyendas
Monday, 23.09.2019
15:03

jos malo i osvojice bozicnu titulu.