Klop se preznojava pred Minhen, Kovaču stižu sve bolje vesti!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 11.03.2019.
15:27
Izvor: Sportske.net

Očekuje nas interesantan duel dva giganta evropskog fudbala.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Liverpul i Bajern Minhen su bili maksimalni u vikendu za nama, Bavarci su torpedirali Volfsburg sa 6:0 dok je tim za "Enfilda" nastavio trku za Sitijem posle pobede nad Barnlijem od 4:2.

Prekosutra nas očekuje revanš meč dva kluba na "Alijanc Areni" u Minhenu, podsetimo prvi meč je završen rezultatom 0:0 u Liverpulu.

Ono što bi mogla biti briga za Klopa jeste neizvesnost oko nastupa Aleksandra Arnolda, engleski reprezentativac je juče napustio meč nešto ranije zbog problema sa mišičem u nozi.

Nemac se nada brzom oporavku dvadesetogodišnjeg defanzivca koji iza sebe ima već par povreda ove sezone.

Sa druge strane, Kovaču se vraćaju Alaba i Koman koji su već neko vreme van terena, videćemo da li će se Hrvat odlučiti da ih odmah upari na levoj strani Bavaraca gde je Francuz itekako bio efikasan u prethodnom delu sezone.

Hrvatski trener je takođe nagradio Roberta Levandovskog danom odmora posle postignuta dva gola u duelu sa Volfsburgom, koji su ga odveli na lidersko mesto strelaca u Bundesligi.

Meč na "Alijanc Areni" je zakazan u sredu sa početkom od 21 čas.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Monday, 11.03.2019
17:06

Ali ne igra Kimih i to je slaba tacka Bajerna koju moraju da ciljaju mada nemaju neke sanse. Liverpul ove sezone sva tri poraza na strani u LS a Bajern je jos bolji.

avatar
LFC 19-ta
Tuesday, 12.03.2019
09:38

Bice dobra tekma, nek prodje bolji i idemo dalje. Inace ove godine u Ls je sječa velikih u osmini već. PSG (kao bogata ne i velika ekipa), Real, ispasce jedan od Bajerna ili Liverpoola, Juve ima težak zadatak mada mislim da će ih samljeti... Da vidimo sta nose ova dva dana...