Klop promenio ploču, ipak je preVARa?!

Autor: Beta Beta
četvrtak 10.12.2020.
12:55
Izvor: Beta

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je da je promenio mišljenje po pitanju upotrebe VAR tehnologije, posle utakmice sa Mitjilandom u Danskoj, u poslednjem kolu Lige šampiona.

EPA-EFE/Laurence Griffiths
EPA-EFE/Laurence Griffiths

Povezane vesti

Liverpul i Mitjiland su sinoć odigrali nerešeno 1:1 u poslednjem kolu grupe D.

Tokom drugog poluvremena sudija je u tri navrata doneo odluke posle upotrebe VAR tehnologije, kada je dodelio penal domaćima koji su izjednačili preko Aleksandra Šolca, kada je poništio gol domaćih i kada je poništio pogodak Takumija Minamina, kojim bi Liverpul pobedio.

"To je predugo trajalo. Iako nisam pogledao snimke, mislim da su odluke bile ispravne, ali bilo je toliko teško. Trajalo je tri ili četiri minuta i fudbalerima je bilo hladno. Bilo je teško, a mogao sam i da čujem kako su ljudi govorili 'O bože'. Dugo je trajalo i bilo je zaista hladno, što ne pomaže", rekao je Klop, preneo je Skaj.

"Bio sam jedan od onih koji su rekli da je VAR dobra ideja, ali nisam siguran da bih to ponovo rekao. Ali, sada ga imamo", dodao je trener engleskog šampiona.

Liverpul se plasirao u osminu finala Lige šampiona pošto je zauzeo prvo mesto u grupi D.

Atalanta je druga sa 11 bodova i takodje će na proleće igrati u Ligi šampiona, dok je Ajaks treći sa sedam i plasirao se u nokaut fazu Lige Evropa. Mitjiland je poslednji sa dva boda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke