Klop: "Primera je na najvišem mogućem nivou"

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 17.05.2016.
20:14
Izvor: Sportske.net

Sutra je na programu finale Lige Evrope, a evo šta je Jirgen Klop imao da kaže na konferenciji za novinare.

Beta/AP Photo/Martin Meissner
Beta/AP Photo/Martin Meissner

Povezane vesti

U Bazelu se sutra igra veliko finale između Sevilje i Liverpula u okviru Lige Evrope, a danas se na konferenciji za novinare pojavio i Jirgen Klop, menadžer ekipe iz Premijer lige.

On je govorio o predstojećem meču, ali i o jačini lige iz koje dolazi Sevilja. Istakao je da je Primera u ovom trenutku najjača liga na svetu.

"To je zemlja fudbala, verovatno najbolja na svetu, kombinacija dobrih menadžera, skauta, dobre edukacije igrača. U ovom trenutku Primera je na najvišem mogućem stupnju.

Status koji Španija sada ima je apsolutno zaslužen, ali nadamo se da se to u sredu veče neće videti. Sevilja ima veoma dobre igrače, imam veliko poštovanje prema njima
", rekao je on.

Za kraj, malo i filozofije od strane Jirgena Klopa, priznaćete da je sjajno ovo smislio.

liverpul trening
Beta/AP Photo/Martin Meissner

"U finalima, morate biti spremni da pravite greške kada vas gleda ceo svet. Fudbal ne funkcioniše bez grešaka.

Radi se o pronalaženju sledećeg rešenja. To je koncentracija, upotreba vaših talenata na najvišem mogućem nivou"
, rekao je Jirgen Klop.

liverpul minjole klop
Beta/AP Photo/Martin Meissner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nouhei
Wednesday, 18.05.2016
05:40

Srecno danas, Liverpule moj! Ucini svoje verne navijace ponosnim!

avatar
fiSTE
Wednesday, 18.05.2016
00:47

Sevilja stalno osvaja ovo, bilo bi dobro gledati Klopa u LS!

avatar
HHadzimontagic
Tuesday, 17.05.2016
23:20

Ako neki posu ovdje sta im padne na pamet, Klop nam prica iz iskustva, setite se kad je bio trener Dortmunda kad je imao ogromne Probleme sa Malagom. Primera je najveca Liga u poslednjih 30godina. Mjerili po igracima ili razultatima ili igri, po svakom mjerilu Primera je najveca.

avatar
Tuesday, 17.05.2016
21:47

Potpuno je upravu. Trebace im dosta srece ovo je Seviljino takmicenje i ako uzmu tri titule zaredom, bice pravo cudo. Nek bolji tim pobedi, LIverpool sa Klopom je jedini tim koji podnosim u Engleskoj.

avatar
Nouhei
Wednesday, 18.05.2016
05:38

Zar ne bese ti navijac Junajteda?

avatar
Nouhei
Wednesday, 18.05.2016
20:28

Verovatno sam utropovao jer sam vidjao tvoje komentare na postovima o Junajtedu, ali ovde je 90% postova o Junajtedu, tako da.. :D

avatar
Wednesday, 18.05.2016
18:04

Ne nikad nisam ni bio cenim Fergija i njegov UTD, ovaj sad mi pripadne muka kad pomislim na njih. LIverpool mi je nekako bio gotivan dosta dugo, ali Rodzers mi nije bas bio simpatican previse. Daglis onako, nekako sam kao osoba ok,a li tim je bio uzasan iz druge njegove sezone. Hotsona komentarisati necu. Ostali su mi jadni ali iskreno. Neci se vracati u klinacke dane kad sma imao 10 godina. Arsenal ok do 20004 ali to je vec bilo davno. Navijac inace Real Madrida i Cukarickog(lokal patriotizam), ostali samo od situacije, imam koej cenim ili koej ne, koje nepodnosim(Siti), i tako, ali samo za ona dva gore navijam uvek i u svakoj prilici.

avatar
Jason
Tuesday, 17.05.2016
20:39

Ma ne Klope nemoj tako ipak su u Spaniji samo tri tima,ostali neigraju.Sada ce nam strucnjaci Premijer lige reci kako je ista najbolja!Da se razumemo ta liga sa gde su svi isti svako moze da pobedi svakoga ali da su najjaci nisu da su najzanimljiviji nisu!

avatar
CZYNWA
Wednesday, 18.05.2016
09:24

Razumijem zasto nisu najjaci, ali sta, tebi je zanimljivije da gledas Eibar-Granada nego Stouk - Svonsi.nU Spaniji se igra krajnje dosadan fudbal, imas tri izrazito jake ekipe, 5-6 solidnih,a ostalo raspad. U PL je nemoguce pogoditi ko ce ispasti, recimo ove sezone je Lester bio medju favoritima za ispadanje, kad ono... Naravno sve ovo sto sam rekao je moje misljenje, shvatam ako se neko ne slaze, ali ipak ne mogu da shvatim da je nekome Primera zanimljivija za gledanje od PL.

avatar
MANUTD
Wednesday, 18.05.2016
14:16

Pa ti gledaj Las Palmas onda i uzivas, sta se mesas u PL. Zasto imate potrebu da isticete da PL nije najjaca stalno? Ko vas pita? Ocigledno da jeste pa se zate i protivite nesto. Cuj Primera jaka, a 2 tima daju preko 110 golova u sezonu u istoj.

avatar
Jason
Wednesday, 18.05.2016
12:45

Mislio sam da su za titulu zanimljivije do poslednjeg kola se nije znao sampion,do predzadnjeg tri tima u trci za titulu!Dok u BPL se znalo na tri kola pre kraj Lester osvaja!Za opstanak u Primeri nije se znalo do poslednjeg kola tri tima konkurisala za opstanak,u BPL se znalo da Sanderlend opstaje 2 kola pred kraj.Na to sam mislio da su zanimljiviji,ali naravno BPL ima je ujednacenija,sledece sezone se ne moze znati ko je prvak,ko je kandidat.

avatar
The KING(guapo)
Tuesday, 17.05.2016
20:28

Klopa jako gotivom,ali nadam se pobedi Sevilje cisto da se vrati ova sekta od navijaca u realnost.

avatar
Mangus
Tuesday, 17.05.2016
21:08

Opusteno, i vi cete igrati u evropi sledece sezone. Ne, cek...

avatar
äxwell
Tuesday, 17.05.2016
21:46

Fazon je da i ako izgubi Liverpul sutra mi cemo imati mnogo razloga za veselje..Imamo sjajnog menadzera i na pravom smo putu do vrha..