Klop ponovo na udaru disciplinaca, ovoga puta zbog sudije!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 21.02.2019.
18:07
Izvor: Sportske.net

Nemac će morati ponovo da se "isprsi".

EPA-EFE/James Boardman
EPA-EFE/James Boardman

Povezane vesti

U meču koji se igrao 4. februra ekipa Liverpula je gostovala u Londonu na "Olimpijskom" stadionu Vest Hemu.

Meč je itekako obeležio glavni sudija Kevin Frend, posebno kod nedosuđivanja ofsajda Džejmsa Milnera, asistenta kod vodećeg gola "Redsa" u 22. minutu.

Meč se završio nerešenim ishodom (1:1), ali je menadžer Liverpula Jirgen Klop smatrao da je ova greška iz prvog dela igre uticala na Frendovo suđenje u nastavku.

"Čuo sam da je naš gol postignut iz ofsajda, siguran sam da je i sudija to znao. U 50/50 situacijama uvek bi sudio slobodan udarac za domaći tim, što nam je svakako odmoglo", prokomentarisao je Nemac po završetku te utakmce.

Presuda je stigla danas, nemački stručnjak će po odluci FA Engleske morati da plati kaznu od 45 hiljada funti zbog sumnje pokazane u integritet engleskog sudije.

Ovo inače nije prva kazna za trenera "Redsa", već je platio osam hiljada funti kada je uleteo na teren "Enfilda" u dramatičnoj pobedi nad gradskim rivalom Evertonom golom Divoka Origija u samoj završnici meča.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
_mladen_
Friday, 22.02.2019
18:47

Vest o Liverpulu i Klopu a u komentatima, pljujule standarda ekipa.

avatar
NikkiCFC
Thursday, 21.02.2019
21:59

Kaznjen zbos sudija u mecu u kome je protivnik zestoko ostecen hahaha. Svaki put mu je neko drugi kriv kad ne pobedi. Luzerski mentalitet.

avatar
jack wilshere
Thursday, 21.02.2019
19:15

Hahahahah.. Kakva kolicina licemerja i patetike.. Pustio vam gol iz ofsajda, pa jos jednu mrtvu sansu iz ofsajda i ima obraza da se žali...