Klop 'pecnuo' Čelsi, sada stigao i odgovor od Lamparda!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 14.09.2020.
10:17
Izvor: Sportske.net

Engleski stručnjak bio diplomata.

Phil Noble/Pool via AP
Phil Noble/Pool via AP

Povezane vesti

Čelsi nastavlja da troši posle jednogodišnje suspenzije.

"Plavci" su definitivno najaktivniji klub PL na tržištu, stigla su kvalitetna imena poput Vernera, Haverca, Zijeha, Čilvela, Sara i Silve a na pragu je i goman Mendi iz Rena.

Klop je tokom prošle nedelje prokomentarisao kako su neki klubovi državni ili u rukama oligarha te imaju tu moć trošenja. Sa druge strane Liverpul je za sada doveo samo grčkog beka Cimikasa dok pregovori oko Tijaga Alkantare  ulaze u drugi mesec.

Lampard i Klop su imali par okršaja tokom prošle sezone, izgleda da nova samo dodaje na važnosti duela dva kluba.

"Realnost je da, osim možda Lestera, što je neverovatna priča, većina klubova koji su osvajali PL su kupovali dosta, i to skupi. Možete pogledati i igrače Liverpula, Van Dajk, Alison, Fabinjo, Keita, Mane, Salah. Neverovatni igrači koji dolaze sa visokom cenom. Liverpul tako radi već neko vreme"

Van Dajk Liverpul

"Mi smo uspeli da se vratimo posle bana i iskoristili situaciju tako da nam pomogne u napredovanju. Znamo da Liverpul dosta troši. Znamo da imaju neverovatnog trenera i igrače. Pametan potez Liverpula jeste što su verovali u svog trenera i sistem tokom ovih godina. Lepa priča, ali priča u kojoj su potrošili dosta novca na igrače", izjavio je Lampard za engleske medije.

Liverpul je u prvom kolu imao klasik sa Lidsom gde su "redsi" slavili sa 4:3. Svi iščekujemo šta ćemo videti večeras od Čelsija, jasno da će neka nova pojačanja krenuti od prvog minuta protiv Brajtona.

Baner 13

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Monday, 14.09.2020
15:01

Kupovao je i Klopp kupovao je i Celzi samo sto je Celzi odjednom a Klopp postepeno tu je samo razlika i sto je Kloppu bas dugo godina trebalo da dodje do trofeja i uigra tim .Ne moze niko reci da bi Liverpul bio jak da i on nije kupovao ali kada kupujes moras pogoditi sa igracima sto je Klopp vecinom pogadjao i svaka mu cast za to ali niko mu nije kriv sto Amerikanci koji drze Liverpul mozda nisu toliko ispruzene ruke za transfere kao Abramovic.

avatar
Crveni Lucifer
Monday, 14.09.2020
13:09

Nemas pojma lampard, sve su oni to doveli od para prodajom maskerana, kada krenu da trose pare od prodaje risea eto ti mbapea, a tek sto su ustedeli na plati dudeka, eto ga i oblak. A ceo tim sto imaju to su sve igraci iz njihove akademije, nisu pokazivali finansijsku nadmoc nad sautemptonom , romom, lajpcigom, hofenhajmom, arsenalom, ma jok oni ih to pesmicom privlace, kao onaj miseve sa frulom

avatar
Boginja iz Bergama
Monday, 14.09.2020
23:39

Oni bar ne posalju igraca za dzabe negdje pa ga posle vracaju za 90-100 miliona a onda ih taj igrac posle *ebe ko kauboj konja.

avatar
Dr . Nedeljkovic
Monday, 14.09.2020
11:19

I te igrace smo doveli , tako sto smo prodavali , tako da ne znam u cemu je problem . Oni su prodali Azara , pa su kupovali sada igrace i to je to . Cuj banovali godinu dana, cudi me koliko su trosili , da nisu pre bili banovani .Ali ako hoce da se uporedjuju ko je koliko ulozio unazad 15 god , Celzi treba da cuti . Bolje bi bilo Lampardu da se ugleda na Artetu .

avatar
The Red Army
Tuesday, 15.09.2020
00:39

Pa upravo tako, zato i imaju mnogo više trofeja osvojenih u zadnjih 15 godina nego sto liverpul ima... Ne navijam za celzi, samo kazem...

avatar
Normal one
Monday, 14.09.2020
11:18

Glupo je sto je Klop napao Celzi, jer ipak nisu ni njima (kao ni nama) pare sa neba za pojacanja. Otisao je Azar i Morata za skoro 200 miliona (kao i nam Kutinjo,Sako,Suarez..). Medjutim ne mogu da ne primetim da je pominjanje Manea (40 m) ,Salah (42M) i Firmina (42M) naspram dovodjenjem Haverca(80+ M) u vremenu Korone gde je vecini igraca pala cena smesno.

avatar
The Red Army
Tuesday, 15.09.2020
00:40

A kakve to veze ima ko je otisao? Samo iz para od prodatih igraca smeju da se dovode novi igraci? Neki klubovi su mnogo jaci marketinski pa ne zavise od masnih prodaja svojih igraca, bezveze je pominjati to

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 14.09.2020
11:09

Ovo i nije bilo bas preterano diplomatski, Lampard postaje sve odurniji...

avatar
Jean-Luc Picard
Monday, 14.09.2020
10:25

Mane, Salah i Firmino zajedno su kostali manje od Haverca. Cuti Frenk

avatar
1
Monday, 14.09.2020
11:38

Mane-41,2m, Salah-42m, Fiminho-41m, a Havertz-80m €. Zbroji i ne tvrdi nešto što je znaš.

avatar
Crveni Lucifer
Monday, 14.09.2020
13:04

Silva, sar, rudiger, tomori, kristensen, zuma zajedno su kostali manje nego vvd, cela celsijeva odbrana sa sve rezervama manje nego jedan liverpulov stoper. Cuti klope

avatar
Nemanjici
Monday, 14.09.2020
10:24

Nije mi jasno ovo kukanje koliko je ko potrosio...trosi brate ako imas i mozes. Nije to merilo i garant za uspeh.