Klop otkrio Liverpulov primarni cilj do kraja sezone

Autor: Beta Beta
ponedeljak 25.12.2017.
19:30
Izvor: Beta

Trener Liverpula Jirgen Klop rekao je da njegovi fudbaleri moraju da ostanu motivisani i da izbegnu greške koje su pravili u pojedinim utakmicama tokom prvenstva ako žele da obezbede mesto u Ligi šampiona i naredne sezone.

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Fudbaleri Liverpula igraju u utorak od 18.30 na svom terenu protiv Svonsija, a utakmica se tradicionalno igra na drugi dan Božića, Boksing dej.

Liverpul je četvrti na tabeli i zaostaje 20 bodova za prvoplasiranim Mančester sitijem, a Klop je rekao da njegova ekipa ima da igra za mnogo toga.

"Moramo da se plasiramo u Ligu šampiona. Moramo da završimo prvenstvo na što boljoj poziciji. Možemo da budemo drugi, treći ili četvrti, a to je fantastična situacija. Nije ona o kojoj sanjamo, ali fantastična je. Za to radimo i zbog toga moramo da se popravimo na svim poljima", rekao je Klop, preneo je Skaj.

On je naveo da misli da "niko osim Mančester sitija i možda Mančester junajteda" ne razmišlja mnogo o tome da može da osvoji titulu.

"U vrlo teškoj ligi, što se tiče igara, mi smo do sada bili konstantni. Ako ostanemo takvi i ako izbegnemo greške, greške kao što je remi sa Arsenalom (3:3), pobedjivaćemo u mnogim utakmicama, pre nego da igramo nerešeno i gubimo", dodao je Klop.

Nemački trener rekao je da njegova ekipa mora dobro da odigra protiv Svonsija i da ne sme da pomisli da je pobedila pre nego što je utakmica počela, iako je njen sutrašnji protivnik poslednji na tabeli.

"Jasno je da su oni pod pritiskom, pošto se bore za opstanak. Ali, bićemo spremni, igraćemo kao protiv Arsenala, ali moramo da izbegnemo greške koje smo tada napravili. Ne sećam se naše utakmice od prošle godine, jedino se sećam da smo izgubili. Ali, to sada ne planiramo", rekao je Klop.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gorčilo
Monday, 25.12.2017
22:45

Ja bih sad potpisao da i ispadnemo od Portoa u LS samo da izborimo top4 i tako obezbedimo LS sledeće sezone. Zašto to kažem? Nemamo mi ekipu koja može da se potuče sa Psg, Realom, Barsom i Bajernom. Bolje izboriti LS za sledeću sezonu i Klop da konačno skocka ekipu za najveća dela. Ne treba nam mnogo promena. Van Dajk (nadam se) i Keita dolaze, još na primer Gorecku, Obamejanga i jednog golmana i imaćemo jaku ekipu spremnu da igra sa najjačima.

avatar
_mladen_
Tuesday, 26.12.2017
02:43

Ja bas mislim suprotno, ovoj ekipi treba iskustvo i dokaz da mogu pobediti i neku jaku Evropsku ekipu. Ne treba da beze ni iz jednog takmicenja, ima Klop odlicnu klupu da izdrze do kraja. Plus ako se pojacaju sad, Tetenhem i Arsenal sigurno nisu nista jaci od Liverpula. Mislim da nece biti problema da izbore LS opet, mozda cak i neko vece mesto od cetvrtog.

avatar
Liverpul Crna Gora
Monday, 25.12.2017
22:43

Taman poprave igru u odbrani, i dodje Arsenal divlja ekipa koja im da 3 gola za 7 minuta. Nevjerovatno puno oscilacija ima ova ekipa. Mentalitet je cudo...Klop radi strasan posao sa igracima koje ima, treba mu vremena, napravice velike stvari ako mu daju sansu iz uprave jos par godina...

avatar
Bat
Monday, 25.12.2017
22:19

liverpul ima smesnu odbranu i zbog toga nisu ozbiljan tim koji moze da se bori za neke vece domete..

avatar
Lav
Tuesday, 26.12.2017
01:33

Sad si otkrio toplu vodu...

avatar
ZubA
Monday, 25.12.2017
22:14

Uz par igraca u odbrani, novog golmana i eventualno jednim klasicnim napadacem mogli bi naredne sezone da udju u borbu za titulu. Ali i u sredini bi mogla neka promena valjana.

avatar
Stefan Išizaki
Tuesday, 26.12.2017
01:50

Biće, Keita dolazi a sad ko će da izvisi to ćemo videti.

avatar
NikkiCFC
Monday, 25.12.2017
20:49

Liverpul ne mora ni da igra sezonu vise. Vec sad se zna da ce biti cetvrti i ispasti u 1/4 finalu LS. Jedino ako dobiju Junajted imaju sanse za polufinale.

avatar
Стефан Б.
Tuesday, 26.12.2017
00:33

Eto jaki Celsi bi ih izbacio. Lol

avatar
Sejoinho
Tuesday, 26.12.2017
19:15

Ajd da to kaze neki navijac Psga,Reala il Sitija al ti to pises,pa Celzi je vec ispao dva minuta posle zrijeba.Misli da ce Celzi bit u zavrsnici il cak i u finalu pa cak i da osvoji eto to misli ovaj Niki,a dodje jedna prosjecna Roma iz Italije i odere ih