Klop opet izgubio živce, da li ga čeka kazna?

Autor: Milovan Longinov
subota 28.11.2020.
17:05
Izvor: Sportske.net

Nemac se ponovo razbesneo.

EPA-EFE/Laurence Griffiths
EPA-EFE/Laurence Griffiths

Povezane vesti

Liverpul je ispustio pobedu u Brajtonu, a Jirgen Klop je imao više razloga za nezadovljstvo.

Brajton je do boda došao nakon što je VAR signalizirao penal u nadoknadi vremena. Klop je bio besan i zbog takve odluke sudije, aplaudirao je četvrtom zbog čega ga možda čeka i kazna, ali to nije sve.

On je u intervjuu posle utakmice za BT televiziju ponovo ljutito reagovao prema novinarima. Prethodni put je besneo na televizijske kuće zbog kojih je raspored prilagođen njima, a ne igračima koji su preopterećeni i često se povređuju. Danas je na red došao Džejms Milner, kome je otišla zadnja loža.

Ovako je tekao Klopov razgovor sa novinarom:

- "Milner se povredio, opet zadnja loža, zar ne?"
- "Da, čestitam."
- "Meni?"
- "Ne, ali tvojim poslodavcima. Zadnja loža, vau, kakvo iznenađenje. Baš čudno što se igrači često povređuju u ovim vremenima".


Nije tajna da je Klop više puta ove sezone zvučao ljutito pred kamerama, i jedan je od zagovornika da u Premijer ligi bude dozvoljeno pet izmena. On je danas hteo da zameni Robertsona, koji je napravio penal u nadoknadi vremena.

"Da sam mogao, danas bih sigurno izvadio i Robertsona kome je neophodan odmor", dodao je Klop.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
GagiGGMU
Sunday, 29.11.2020
08:31

Kakvo ponasanje Klopa,pa druze budi realan nije ti niko kriv sto nisi pobedio,ne moze se uvek pobedjivati,ali ovoizivljavanje nad novinarom kojem je posao da te pita neke stvari je grozno.Sramota,da je ovo Murinjo izjavio bio bi predstavljen kao sarlatan i bolestan covek

avatar
Mjolnir-HammerOfThor
Saturday, 28.11.2020
23:58

Nasmijem se dobro kada čujem kako određeni govore kako je Klopp loš čovjek ovo ono 😂 onda kreće kako je glup jer se uvijek žali na nešto tipa vjetar, trava raspored... i dok se određeni primaju i misle da su face jer ismjevaju Klopa on na veoma intelligentan način skida pritisak sa svojih igrača jer sebe dovodi u centar pažnje glupostima koje uglavnom ne misli ali zna da će time o njemu da se priča
Tada novinari i hejteri više pričaju o njemu kako je ovakav ili onakav, a manje o timu i trenutnoj krizi, lošoj igri ili šta već da je zadesilo tim u tom trenutku
I tako dok svi budu o Klopu pričali Liverpool će da nastavi da osvaja titule jer će tim imati minimalan pritisak zahvaljujući njemu

avatar
Boginja iz Bergama
Saturday, 28.11.2020
23:08

Bas steta nema covjek pravo glasa, nedaj boze da je Gvardiola,Murinjo il Lampard izgubio pola tima zbog povreda i opet bio u borbi za titulu svi bi su rekli kakav genije...Toliko o Klopu koji zna svoj posao i ne kaze samo problem Liverpula cesto je i govorio o rivalu Sitiju u dobroj namjeri...Sto se utakmice tice nemam sta reci umjesto treceg mjesta na kojem cemo bit posle ovog kola, da bili bi prvi ubjedljivo sa 4 5 bodova viska da se cerpuanje bodova nije nastavilo, vec 3 4 ti ofsajd kod postignutnog gola koji je dosudjen a nije postojao,moze ovde Niki, lucifer i svi oni sto najvijaju za Arsenal koji je inace mrtav i smijesan (brane se protiv Lidsa) bit sretni sa ovih 1-1 al vam kazem da cemo se mi smijat zadnji, samo me interesuje reakcija kod onih golova svima vam je jasno da ofsajd ne postoji al ipak vi ste mrzitelji i vi ste kao upravu...Svaka cast momcima,htjedoh napisat da su pobjedili danas bas kao i u mecu protiv evertona gdje smo osakaceni od strane sudije...Zota fenomenala pokazuje da je bolji od citavog Mancestera, dok Klop iako bez pola tima i dalje vazi za glavnog favorita da uzme pl ponovo a ne kao Frenk Lampard ikona kluba osnovanog 2004 te godine, koji ne zna pruzit ruku posle neuspjeha i cestitat vec vrijedja i psuje i on neki uzor no ne cudi me to ponasanje istu bahatost ima njegov ruski sef. Toliko od mene za ekipicu iz komentara.

avatar
bosnapd
Saturday, 28.11.2020
20:50

Ovo sto se svirao penal to se samo jos svira Yunajtedu.

avatar
LUZERPOOOL
Saturday, 28.11.2020
20:00

Kad tako sta Murinjo izjavi onda je najgori, a ovaj gma. je podmukao i uzasno los covek.

avatar
Crveni Lucifer
Saturday, 28.11.2020
21:10

Ljiga najobicnija, radi sve da se uvuce masi, ali kada ne ide pokazuje svoje pravo lice. Tuzno je sto vecina ljudi pada na njegove fore i tkz harizmu, takvi ti prvi zabiju noz u ledja kada je tesko

avatar
LUZERPOOOL
Monday, 30.11.2020
00:24

Coveku se sve u ocima vidi, samo pogledaj Klopove oci ibice ti jasno kakav je on (ne)covek. Murinjoje zabavan i zanimljiv, ovaj drugi je smor.

avatar
Solskjerove bebe
Saturday, 28.11.2020
19:20

Dobro da vjetar nije kriv

avatar
Boginja iz Bergama
Saturday, 28.11.2020
23:09

Dobit ce te 2 penala ove sedmice i opstat ce te u ligi molim te nemoj se toliko brinut

avatar
Boginja iz Bergama
Wednesday, 02.12.2020
00:23

A ne brines se? Pa super znaci nije probelm ako zavrsite na 18 tom mjestu?

avatar
Solskjerove bebe
Monday, 30.11.2020
11:50

Otkud ti da se brinem?

avatar
Patrick Berger
Saturday, 28.11.2020
18:38

Bice problema za sve, zbog ovog rasporeda, a onog mesara is Evertona necu da komentarisem!

avatar
jack wilshere
Saturday, 28.11.2020
18:22

Dok je prosle godine pobjedjivao, nije mu smetao ni raspored ni ritam. Sad mu sve smeta. Kao da jedino on igra na svaka tri dana, a ne svaka ekipa.. Jedva cekamo opravdanja za harizmaticnog Klopa.

avatar
Jean-Luc Picard
Sunday, 29.11.2020
03:49

da ti je mozak cokolada, ne bi mogao jednu bombonicu da napunis. Nije ti jasno da postoji korona?

avatar
äxwell
Tuesday, 01.12.2020
00:19

Jednom cu i od tebe docekati komentar na nivou punoljetnog lica. Pa covece ova sezona je vanredna zbog kovida. Gluposti na ovom portalu se sve vise mnoze koliko vidim.

avatar
Crveni Lucifer
Saturday, 28.11.2020
18:13

Sto bi rekli luzeri kme kmeeeee, suza suza suzicaaaaa. Nego ovaj poceo ozbiljno da se izivljava, sta mu je sada jadni novinar kriv koji posteno zaradjuje svoj hleb. Klop njegovu platu dobije za par minuta, stvarno bi mogao da ima malo obzira prema drugima, pretvara se u ljudski odron kada ne pobedi

avatar
RealisticChelseaFan
Saturday, 28.11.2020
18:11

Da nema toliko problema sa povredama, ne bi onda kukao. Jednim delom je i sam kriv za povrede. Liverpul igra bas visokim intezitetom sa mnogo trcanja i normalno je da vremenom dodje do povreda, pogotovo sa ovako gustim rasporedom i pogotovo sto jako malo rotira igrace.