Klop odlučio, Gruja ponovo na klupi (SASTAVI)

Autor: Nikola Miloradović
subota 27.08.2016.
12:42
Izvor: Sportske.net

Pred nama je prvi meč trećeg kola Premijer lige, a sastaju se Totenhem i Liverpul.

facebook.com/LiverpoolFC
facebook.com/LiverpoolFC

Povezane vesti

Od 13 sati i 30 minuta nas očekuje derbi trećeg kola Premijer lige, između "Pevaca" i "Redsa".

Domaćin će biti ekipa Totenhema koja je u prva dva kola ostvarila remi protiv Evertona i pobedu protiv Kristal Palasa, dok je gostujuća ekipa najpre u prvom kolu savladala Arsenal sa 4:3, a u drugom kolu su iznenadno poraženi na gostivanju Branliju.

Za izabranike Jirgena Klopa je ovo treće uzastopno gostovanje na startu sezone, a u postavu "Crvenih" se vratio Sadio Mane koji je propustio prethodni duel sa Barnlijem zbog povrede kuka.

Na klupi za rezervne igrače u redovima gostujuće ekipe se nalazi i srpski reprezentativac Marko Grujić, dok Lazar Marković još jednom nije u protokolu za meč te je sve izvesniji njegov odlazak iz kluba.

Za ovih 11 se Klop odlučio za start meča na "Vajt Hart Lejnu":

Liverpul Totenhem
Foto: twitter.com/LFC

Poketino je izveo provereni sastav, a u startnih 11 se vratio Dele Ali:


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
S-I-M-K-E_
Saturday, 27.08.2016
12:56

Nije sto je sa Balkana,ali zar nije Grujic 10x vise pokazao od ovog Vajnalduma?Ja prosto ne mogu da vjerujem zbog cega je to Vajnaldum ispred Grujica,koji je razlog,bolji igrac sigurno nije...

avatar
Vernes Delic
Saturday, 27.08.2016
13:18

Slazem se nPo meni se grujic bolje pokazaonAli izgleda da wajnalduma zele max.iskoristiti jer su ga 3x vise platilii nego gruju

avatar
Ricardo Kakà 22
Saturday, 27.08.2016
12:54

Nadam se da ce biti zanimljiva utakmica, jedva cekamm. :)))

avatar
Mangus
Saturday, 27.08.2016
12:50

Bice zanimljiva utakmica. Prvi put na delu stoperski tandem koji bi trebalo da iznese sezonu, Matip i Lovren. Da vidimo kako ce to izgledati. Milner na beku je kriticna pozicija, ali je bolji od Morena. A levi bek je preko potreban. I dalje mi nije jasno zasto forsira igru sa laznom devetkom, umesto Oridjija ili Staridza, obojica su dobro igrali proslu. Nadam se da ce Gruja dobiti priliku, pa ko zna, mozda i gol postici :)