Klop o Van Dajku, Salahu, Karijusu, ali i Kutinju! Ko će igrati protiv Evertona?

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 04.01.2018.
15:47
Izvor: Sportske.net

Sutra se igra FA kup, treća runda, a sastaju se Liverpul i Everton na "Enfildu".

EPA-EFE/EPA/Peter Powell
EPA-EFE/EPA/Peter Powell

Povezane vesti

Novi "Mersisajd" derbi igra se sutra u okviru FA kupa, Liverpul dočekuje Everton, a danas se na konferenciji za medije okupio veliki broj novinara.

Razlog za to jeste Filipe Kutinjo.

"Možda je 80% kamera danas došlo samo da zabeleži šta ću reći o Kutinju", rekao je Jirgen Klop.

Nemački stručnjak već vodi bitku sa pojedinim medijima, a očekivao je neka pitanja vezana za brazilskog fudbalera koji se sve češće povezuje sa Barselonom.

"Sve što sada budem rekao, vi ćete od toga napraviti priču. Tako da, nemam komentar, mogu samo da kažem da je otvoren prelazni rok", rekao je Klop pre nego što je istakao da Kutinjo i Salah još uvek nisu spremni da zaigraju i da njihove povrede nisu ozbiljne i da će obojica biti spremni za duel protiv Mančester sitija 14. januara.

Pored toga on je potvrdio da će Karijus biti u sastavu za sutrašnji meč, a da će Van Dajk biti u konkurenciji za sastav, ali je neizvesno da će igrati.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 04.01.2018
21:22

ja ne znam ili mi je žao ovog liverpula ili da im se smejem ,nisu titulu videli evo sad će 4 decenija isto čukarički ,prodaju najboljeg igrača u barcu koji kaže da je barca puno veći nivo od liverpula nesto osvojili još dok se mlatilo stolicama po engleskoj i dok su huligani bili aktuelni ,zadnja titula ona sreća protiv milana kad su se maldini ,krespo i ševa na poluvremenu napili i slavili su čudom i ništa od njih godinama ,ne razumem,al stvarno ,najnejasniji mi klub za mene enigma

avatar
mihac_reds
Thursday, 04.01.2018
17:08

Mogli bi ste i vi ponekad da objavite vest sa liverpoolecho 😉

avatar
Gorčilo
Thursday, 04.01.2018
16:54

Melisa Redi je upravo objavila da je FSG dao odrešene ruke Klopu po pitanju transfera Kutinja u Barselonu. Klop je odlučio da ne želi da drži nezadovoljnog igrača u timu. Liverpul neće razmatrati ponude manje od 150 miliona evra.

avatar
_mladen_
Thursday, 04.01.2018
20:42

To se vec znalo, poenta je samo sto nece Liverpul da ga proda za sicu i neke bonuse. Hoce pare na ruke, onoliko traze.

avatar
Mino Rajola
Thursday, 04.01.2018
16:53

Ne treba kukati za Kutinjom. Ionako je prošle godine najbolji igrač Liverpula bio Mane, a ove Salah. Bitnije je da se Mane vrati u formu nego puto latino.