Klop ništa ne krije, evo ko (ne) može da igra protiv Zvezde!

Autor: Darko Mitrović
utorak 23.10.2018.
17:19
Izvor: Sportske.net

Kao i Zvezda, i domaćin ima kadrovskih problema pred sutrašnji okršaj. Jirgen Klop otkrio kako sada stoje stvari u njegovoj ekipi.

Epa/Tim Keeton
Epa/Tim Keeton

Povezane vesti

Liverpul i Crvena zvezda sutra od 20:55h na ''Enfildu'' odigraće meč trećeg kola Lige šampiona, a ono što je postalo jasno dan ranije, jeste činjenica da ni jedni ni drugi neće na teren izaći u najjačim sastavima.

Jutros smo izvestili o Zvezdinim kadrovskim problemima, trener Vladan Milojević na put nije poveo Milana Rodića, Džonatana Kafua i Marka Marina, a ni njegov kolega Jirgen Klop ne može da računa na sve igrače.

Tokom današnje konferencije za medije, nemački stručnjak je potvrdio da u njegovom timu sutra neće biti povređenih Keite i kapitena Hendersona.

''Iskreno, Henderson nije dobro. Nije to nešto što bi nas mnogo zabrinjavalo, videćemo. On sigurno neće moći sutra da nastupi, verovatno ni protiv Kardifa, ali verujem da ćemo ga posle toga imati u ekipi.

Keita je već izvesno vreme trenira, ali previše bi bilo rano da već sutra nastupi'', istakao je Klop.

Ali, trener Liverpula izneo je i nekoliko dobrih vesti za navijače svog kluba.

Trojica fudbalera koji su takođe imali problema sa povredama i koji su bili pod znakom pitanja za sutrašnju utakmicu, oporavili su se i on na njih računa.

U pitanju su: Milner, Vajnaldum i Mane.

''Mili izgleda dobro i trebalo bi da bude sve OK s njim. Vajnaldum je dobio udarac u Ahilovu tetivu, ali trebalo bi i on da bude u redu, a Sadio je takođe trenirao. Imamo par problema, ali dovoljan izbor igrača za sutrašnju utakmicu'', potvrdio je Klop.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Tuesday, 23.10.2018
17:49

Liverpul je ogromni favorit i klop hladno može da objavi sastav za sutra i zvezda opet nista ne bi uradila