Klop menja za Junajted, sledi povratak jednog od najboljih?

Autor: Stefan Matić
utorak 14.01.2020.
15:46
Izvor: Sportske.net

Nemački stručnjak optimističan.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

U nedelju nam predstoji veliki derbi Engleske, Mančester Junajted će gostovati na "Enfildu".

Solskjerov tim je jedini koji je uspeo da ostane neporažen protiv "redsa" u Premijer ligi, videćemo da li su gosti sa "Old Traforda" spremni da ponove "čudo". Protiv sebe će imati najverovatnije najbolji tim Liverpula.

Klop je potvrdio da se trenažnom procesu posle povreda već danas vraćaju Lovren, Matip i Fabinjo.

Dvojac štopera ne treba očekivati u startnoj postavi protiv Junajteda, Gomez-Van Dajk tandem ostaje još neko vreme, ali bi Brazilac trebao da dobije minutažu protiv velikog rivala.

Fabinjo Liverpul

Vezista je bio odličan u prvom delu polusezone, a onda je usledila povreda protiv Napolija krajem novembra te su njegovu poziciju "dopunjavali" Milner i Čemberlejn. Meč je zakazan za nedelju sa početkom od 17:30 časova, videćemo da li Junajted može preživeti i "Enfild".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
LFC*19
Wednesday, 15.01.2020
10:32

Petarda, SolšR out Poket in

avatar
Vejn Runi
Tuesday, 14.01.2020
20:23

Lagana 2-ka u nedelju.Zna se ko je tata Premijer Lige!

avatar
Mjolnir-HammerOfThor
Tuesday, 14.01.2020
17:54

Liverpool je pola decembra kada je bio najgušći raspored igrao sa samo 2 zdrava štopera i ukupno 15 zdravih seniorskih igrača. Bez ispuštenog boda su bili u tom periodu što je impresivno.
Ipak pravi test za njih su januar i februar jer Klopp samo u ova dva mjeseca ima procenat dobijenih utakmica manji od 50% i u ova dva mjeseca se odlučuje šampion.
Povratak glavnih igrača mu samo može pomoći da se ne ponovi taj scenario sa manje od 50% dobijenih utakmica u ligi (za januar već imaju 50% dobijenih jer su dobili 2/4 utakmice tako da su već bolji nego prošlih godina). Ipak vjerovatno se nijedan od njih neće vratiti u prvi tim prije Wolverhamptona, a možda čak tek za 10 dana odigraju prve minute od starta u F.A. kupu

avatar
Benz9
Tuesday, 14.01.2020
17:24

Koga god da postavi Junajted ima veliku šansu da ostane neporažen... Kompletni su u napadu, a obožavaju kada ih napadneš i ostaviš više prostora nazad...

avatar
_mladen_
Thursday, 16.01.2020
10:51

Klop je u prvom mecu pogresio sto nije izasao napadacki i zavrsio mec, tek u drugom poluvremenu su dali gol i uveren sam da bi psotigli i drugi da su imali vremena. Ne verujem da ce na Anfildu biti tako, pogotovo sto Klop nece imati izbora, verovatno ce morati igrati sa Ox u sredini, sto je mnogo ofanzivije nego obicno.

avatar
_mladen_
Friday, 17.01.2020
00:44

Nisi me razumeo, upravo Liverpul ih je napadao u drugom poluvremnu kada je Klop izasao napadacki i promenio sredinu. Nije odbrana Junajteda toliko dobra, koliko je dobar napad Liverpula ako izbaci sve sto ima. Znam ja dobro da je Junajted kontraska ekipa i to im je jedini nacin za davanje golova. To sam pisao od pocetka sezone, iako su ovde mnogi negodovali.

avatar
Benz9
Thursday, 16.01.2020
16:56

Pogledaj rezultate Junajteda i vidjeces da su dobili svaki tim koji ih je napao...Siti,Celzi,Totenhem, Volvse i ostale... jednostavno obozavaju da su u podredjenom polozaju i da protivnik ostavlja puno prostora u odbrani gdje su Rasford,Marsijal i Dzejms sa svojom brzinom ubojiti...Klop i Arteta su to nanjusili i dali im loptu a dobili rezultat...

avatar
Dante Hell
Tuesday, 14.01.2020
17:22

Ne ocekujem nista manje od 5:0 za Liverpul.