Klop je besan, razlog su novinari i posebno Geri Nevil

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 13.03.2019.
11:40
Izvor: Sportske.net

Jirgen Klop se razbesneo zbog pisanja novinara u Engleskoj, ali i svih onih koji misle da je bolje za Liverpul da ispadne od Bajerna.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Mediji često pišu o tome u poslednjih mesec dana, da li je bolje za Liverpul da se samo usredsredi na Premijer ligu i da sa manjim intenzitetom igra u Ligi šampiona?

Juče je Mohamed Salah istakao da će se žertvovati zarad tima koji više želi Premijer ligu, ali i da mu je cilj da osvoji oba trofeja.

Šta ima da kaže Jirgen Klop pred duel u osmini finala Lige šampiona protiv Bajerna?

"Mi i dalje želimo da dokažemo našu vrednost u Evropi. Važno je za klub da dokažemo svima da smo jaki u Evropi. Mi sada imamo šansu, nismo kao deca koja misle da su izgubila sve šanse kada ne pobede u prvoj utakmici. Lako je govoriti u studiju ili pisati u kancelariji stvari kao što su te (da je za Liverpul bolje da ispadne).

Mislite da je bolje da odmah ispadnete iz svih kupova? Uradite to i svi će vas napasti kao da su ludi. Šta sada, blizu smo kraju sezone, uspeli smo da stignemo ovde u Ligi šampiona i treba da ispadnemo? To je ludo. To je razlog zašto oni koji tako misle nemaju posao pored aut linije"
, jasan je bio Klop.

Geri Nevil je bio taj koji je pokrenuo priču da je za Liverpul bolje da ispadne iz Lige šampiona, ovakva izjava Jirgena Klopa je upravo namenjena najviše njemu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Fudbalfreak
Thursday, 14.03.2019
17:55

U Nikice sta cemo sad?

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 13.03.2019
16:22

Pa svi navijaci Liverpula ce kad ispadnu veceras da pricaju kako je bolje sto je zrtvovana LS kao sto su pricali kad su ove sezone u oba kupa ispali posle prvih utakmica. A kad ne osvoje ni titulu onda krece sledeca sezona... I tako u nedogled, i tako u nedogled...

avatar
NikiEmpeHordSvezKing
Wednesday, 13.03.2019
13:37

A kako znate da je izjava namenjena Nevilu?

avatar
Real Only
Wednesday, 13.03.2019
13:17

Geri Nevil ce da deli savete Klopu...

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Wednesday, 13.03.2019
13:15

Ali to da je bolje ispasti odmah u LS pisu najvise Liverpulovi navijaci, pogotovo na ovom sajtu. Veliki klub ide na trofej u svim takmicenjima a po njima oni su namerno ispali iz LK i FA kupa, ako ispadnu i od Bayerna i to ce biti namerno. Izgleda da ni oni vise ne dozivljavaju Liverpul kao veliki klub.

avatar
IM
Wednesday, 13.03.2019
12:53

Bravo bro samo tako nastavi,nista neces osvojiti ni ove sezone.