Klop, FA kup i data reč - koliko igrača znate iz ove postave?

Autor: Milovan Longinov
utorak 04.02.2020.
19:55
Izvor: Sportske.net

Jirgen Klop je održao obećanje i na teren protiv Šruzberija poslao zamene i svog zamenika.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Liverpul nije želeo da "posluša" FA i Klop je odlučio da "zimsku pauzu" u potpunosti iskoristi da odmori svoje najjače snage.

Nakon što je u prvom meču remizirao 2:2 sa Šruzberijem, Klop je momentalno rekao da mu ne pada na pamet da u revanšu bude tu sa ekipom, odnosno da će učiniti istu stvar kao i sredinom decembra kada je istog dana bila zakazana utakmica Liga kupa i polufinala SP za klubove u Kataru.

Tada je, recimo, treći tim Liverpula primio pet komada i ispao, ali je tri dana kasnije, kada su Redsi postali prvaci sveta, malo ko mario za to.

Ista priča je i večeras, nema ni Klopa ni poznatih imena, tu su Liverpulovi klinci koji će imati poseban motiv pred domaćim navijačima da se dokažu i povedu tim ka narednoj rundi FA kupa.

Koga ovde poznajete? Možda je večeras od 20.45 prava prilika da ih upoznate i možda procenite ko je sledeća zvezda Enfilda...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
LFC*19
Wednesday, 05.02.2020
09:24

Klop je samo podsjetio kako se taj Fa odnio prema nama kad smo igrali za svjetske prvake. Glupo je pričati na Klop ne poštuje takmičenje koje će da osvoji, to pišem svo vrijeme.