Klop dobio najgore moguće vesti

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 02.05.2019.
13:45
Izvor: Sportske.net

Nakon ubedljivog poraza od Barselone, novi problemi za nemačkog stratega pred završnicu sezone.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Liverpul je pred nemogućom misijom u Ligi šampiona, poraženi su na "Kamp Nou" u prvom meču polufinala Lige šampiona sa 3:0 i samo čudo bi ih odvelo u veliko finale.

Sa druge strane, u Premijer ligi je sve u rukama Mančester sitija na dva kola do kraja, "Građani" imaju bod prednosti u odnosu na "Redse" na čelu tabele, pa bi i sa dve pobede Liverpul mogao da ostane bez titule, kao i bez ijednog trofeja ove sezone.

Da stvar bude gora, u sinoćnjem duelu sa Barsom se povredio vezista Nabi Keita, kojeg je još u prvom poluvremenu morao da zameni Henderson.

Sada su se pojavile nove informacije povodom njegove povrede i vesti nisu dobre.

Naime, na "Enfildu" još uvek obavljaju testove kako bi utvrdili stepen povrede, ali prema prvim informacijama vezista iz Gvineje je završio sezonu.

U pitanju je povreda prepona, zbog koje se očekuje da će bivši fudbaler RB Lajpciga van terena provesti oko mesec dana.

nabi keita

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

25 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Los Vikingos
Thursday, 02.05.2019
18:21

Toliko nas je puta, barem mene, istorija naucila da je liga sampiona puna iznenadjenja, setimo se samo eliminacije Barse od strane Rome, u istoj situaciji je sada i Liverpul koji moze da dodje do povoljnog rezultata, ali trebace dosta znoja, truda i srece.

avatar
The Red Army
Thursday, 02.05.2019
16:06

Ako i ove sezone ne uzmu trofej tesko ce to ici sledece sezone, psihicki istroseni igraci, bice nesto slicno kao u dortmundu, bili vrh nekoliko sezona i onda katastrofalan pad

avatar
jack wilshere
Thursday, 02.05.2019
15:07

Hoce li ijedan navijac Liverpula objasniti zasto najbolji stoper svijeta i lige VVD stoji kao panj i gleda kako mu prva dva gola ljudi se setaju u gol? Pa Matip je bio pet puta bolja polovina stoperskog tandema.. Samo neko racionalno objasnjenje ako moze..

avatar
_Goran_
Thursday, 02.05.2019
15:33

Zaspao. Plus kombinacija Suarez i Mesi je razlog, dovoljno racionalno? Jedna utakmica losa na 30 odlicnih, svakako je trenutno najbolji stoper PL, globalno u top 3 a verovatno i najbolji.

avatar
_Goran_
Thursday, 02.05.2019
22:52

Evo obojici odgovor. Sa nase gledalacke tacke gledista mogu da kazem da je zaspao, jer samo on zna sta se desilo u tim situacijama. Prosto je, ne postoji pojedinac koji moze da zaustavi Mesija, a kad mu se igra kao sinoc posle izlaska Kutinja (a to je cesto), da se sastavi najbolja odbrana na svetu, opet ga svi zajedno ne bi zaustavili. Verovatno najbolji igrac svih vremena.

@wilshere ovo je dvomec, ipak jos nije sve gotovo. Minijaturne su sanse, ali Liverpul jos nije ispao. Dugackih 90 minuta na Enfildu je preostalo, videcemo sta ce biti.

@horda van Dajk kriv za te navedene poraze? Nisi onda gledao te utakmice ako tako mislis. Suvise konzervativna, odnosno kukavicka postavka igrena sredini je bila problem na svim tim gostujucim utakmicama. Ovde se ipak napadalo,pogotovo u drugom poluvremenu, ali losa realizacija i nedostatak srece su ih kostali takvog poraza. Video si i sam, Suarez i Mane maltene identicnu sansu imali za gol, Suarez dao, Mane promasio. I to ti je razlika izmedju vrhunskog i dobrog realizatora na tom primeru.

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Thursday, 02.05.2019
18:38

Najbolji na svetu zaustavlja najbolje na svetu a ovaj vas zaspao? To je tvoj odgovor? Nek budzi statistiku protiv Kardifa i Fulama protiv Barse treba da pokaze klasu, da ne spominjem poraze u Napulju, Parizu, Beogradu, Mancesteru, mora da je i tad spavao.

avatar
sasa lesa
Thursday, 02.05.2019
18:20

Nema objašnjenja sem da je jednostavno imao loš dan. Ne zna ni on sam. U pravu si, Matip je bio mnogo bolji protiv Barselone.

avatar
jack wilshere
Thursday, 02.05.2019
15:54

Ma pusti se tih prica, pa na ovim utakmicama se pokazuje klasa.. Realno je ova utakmica bila za trofej, jer bi vjerovatno osvojili ko god bude sa njima u finalu. Ovako je on u najbitnijoj utakmici sezone totalno podbacio.. Nije ni toliko problem u golovima, koliko je bilo ruzno vidjeti onu indolentnost i staticnost..

avatar
L F C
Thursday, 02.05.2019
14:57

Zaista covek nema srece, taman pocne da lomi protivnike i da igra dobro i zadesi ga nova povreda. Kad podje naopako samo ide ne zaustavlja se. Nadam se samo da nije nista ozbiljno i da ce nam se brzo vratiti.

avatar
Naka TZ (CFC)
Thursday, 02.05.2019
14:50

Kada je mogao Junajted sa izmjesanom postavom gdje je dosta igraca falilo da preokrene rezultat protiv Psg-a u gostima i izbaci ih iz LP to isto moze i Liverpul .Barca nista igrom nije kvalitetnija bila od Liverpula fazon je taj samo sto je Barcelona iskusnija i zrelija ekipa i znala je iskoristit svaku sansu na pravi nacin.Ja vjerujem da Liverpul ima snagu preokrenut i izbacit Barcelonu bit ce tesko ali nista nije nemoguce.

avatar
NikkiCFC
Thursday, 02.05.2019
20:29

Juce mec preslikan kao nas prosle sezone.

avatar
_mladen_
Thursday, 02.05.2019
20:56

Davalo je nekad, ali presusilo more dobrih trenera a nema se ni para za bacanje.

avatar
äxwell
Thursday, 02.05.2019
14:25

Nema covjek srece. Taman poceo igrati na visokom nivou! Cak je i juce jeo Barsinu sredinu al dzabe..Kada krene nizvodu onda se ne zaustavlja. Srecom Ox bi mozda mogao uskociti po potrebi sa klupe..Ne bi trebao biti preveliki problem. Sredina je barem popunjena.

avatar
Savoa
Thursday, 02.05.2019
14:01
avatar
Thursday, 02.05.2019
13:53

Klop moze da'se pakuje na kraju sezone ili da menja kompletno celu ekipu,ovi igraci su psihicki finisirani ovi posle ove sezone vise nece moci psihicki da se bore za ni jedan trofej sledece sezone....

avatar
äxwell
Thursday, 02.05.2019
14:18

Samo u tvojim snovima.

avatar
_mladen_
Thursday, 02.05.2019
14:31

Nece Klop nigde, nije Liverpul Celzi za menja trenere kao carapex pa ni sam ne znas ko ti trenira klub trenutno.

avatar
Rasel Krou
Thursday, 02.05.2019
13:49

Klop je alhemicar, izmislice on zamjenu za Keitu i zavrsice sezonu kako i dolikuje, sa 0 trofeja.