Klop blistao nakon pobede: "Junajted igrao fudbal samo na trenutke, navijači mogu da slave!"

Autor: Beta Beta
nedelja 19.01.2020.
22:14
Izvor: Beta

Sa igračima je, tvrdi Klop, druga priča...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je večeras da navijači imaju pravo da slave titulu u Premijer ligi pre vremena, ali da se takva atmosfera ne sme preneti i na igrače.

"Nemam problem sa tim, svi treba da slave ovu situaciju osim nas. Nije se ništa promenilo, imamo istu prednost. Rekao bih da se osećamo drugačije, ali nije tako", rekao je Klop, prenosi Skaj sport.

Navijači Liverpula su na večerašnjoj utakmici protiv Junajteda skandirali "Osvojićemo ligu", a Klop je rekao da oni to mogu da pevaju i da su to već radili u prošlosti.

Liverpul je pobedio Junajted s 2:0, a nemački stručnjak je kazao da su "crveni đavoli" samo na trenutke igrali fudbal.

"I Ole (Gunar Solskjer) će reći isto. Želeli su da nas iznerviraju, odvrate pažnju, igraju odbranu i onda iz kontranapada probaju da dođu do gola. Imali su trenutke kada su igrali fudbal, ali ne prečesto. Način na koji smo mi stvarali šanse je bio izuzetan", rekao je Klop.

On je dodao i da je osvajanje Premijer lige glavni cilj za ovu sezonu.

"Prvo i najvažnije je Premijer liga. Igramo ponovo u četvrtak i to je naš sledeći izazov. Nemam dovoljno prostora u svojoj glavi da razmišljam o bilo čemu drugom", zaključio je Klop.

Liverpul će sledeći meč igrati protiv Vulverhemptona, a taj duel na programu je u četvrtak.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
LFC*19
Monday, 20.01.2020
14:11

U pravu su navijaci Uniteda, nije bila petarda.

avatar
sole
Monday, 20.01.2020
11:50

Ne mogu da shvatim da se ovde toliko navjacki ostavljaju poruke omalovazavajuci protivnicke ekipe! Price o sudijama penalima varu i sl su toliko nerealne da je muka procitati neke komentare! Retki su sto realno priznaju da Liverpool vec preko godinu dana ima najjaci tim u PL a verovatno i u celoj EU! Realno MC je tu negde ostalo je sve par svetlosnih godina iza Liverpoola! Ostale ekipe mogu da sastave 11 idealnih i opet na Anfield-u bi prosli kao mnogi! YNWA!!!!

avatar
Grobbelaar
Sunday, 19.01.2020
23:46

Man United i da nije ovako osakaćen povredama, teško da bi danas izbegao poraz, a činjenica da im u svakoj liniji falio najbolji igrač (Rashford, Pogba, pa i Bailly) može da ih koliko-toliko uteši da se, ipak, nisu obrukali... očekivano, imao je LFC terensku inicijativu i veći broj prilika, ali od najavljivanih 5-6 :0 došlo se do toga da su se u zadnjoj minuti svi (osim Salaha) zbili u svom 16-ercu grčevito braneći minimalnu prednost.

avatar
_mladen_
Monday, 20.01.2020
00:31

Ajde da Liverpul nije promasio bukvalno zicere jedno 5 puta pa da mozes to pricati. Kakv crni Pogba, taj nije odigrao krstenu utakmicu za Junajted odavno, a tek Bailly gde si njega izvukao, pored njaobljeg stopera danasnjice Megvajera. Oni su pregazeni, sto jedino rezultat nije pokazivao, ako si ti barem 5 % zadovoljan prikazanom igrom Junajteda, onda su tvoja ocekivanja Junateda pala u vodu odavno.

avatar
The Red Army
Tuesday, 21.01.2020
15:35

Dobro kad utd nije promasio dva zicera, dva najbolja na utakmici