Kleo otkrio - Tajna je u kopačkama!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 28.10.2014.
19:59
Izvor: Sportske.net

Bivši fudbaler Partizana Kleverson Gabrijel Kordova - Kleo otkrio je da postoji stvar koja mu je talična i koja ima presudan uticaj na njegove dobre partije u dresu Atletiko Paranensea.

atleticoparanaense.com
atleticoparanaense.com

Povezane vesti

Brazilski internacionalac koji je svojevremeno ostavio dubok trag u srpskom fudbalu noseći dres Partizana vratio se u domovinu nakon odiseje po zemljama dalekog istoka.

Kleverson Gabrijel Kordova - Kleo trenutno nastupa za Atletiko Paranense za koji je odigrao 15 utakmica u sezoni na izmaku i postigao sedam golova.

Među navijačima kluba za koji je nastupao u sezoni 05/06 Kleo uživa veliko poštovanje a govoreći o svojim igrama u tekućoj sezoni Brazilac je za medije u rodnoj zemlji otkrio i to da poseduje taliju koja mu omogućava da bude uspešniji.

"To je pitanje stila. Ovakve kopačke je teško naći u Brazilu, model koji nosim ne može da se kupi kod nas, nabavio sam ga u inostranstvu. Kopačke su mi postale talične i kad budu dotrajale, ako budem kupovao u nekoj drugoj boji, svakako ću morati da ih ofarbam u crno" kaže Kleo.

Kleo je propustio prethodnu utakmicu Atletika zbog parnih žutih kartona ali će već u narednom kolu biti na raspolaganju stručnom štabu koji od njega očekuje da nastavi u dosadašnjem stilu.

Što se navijača Partizana tiče, ne sumnjamo da bi mu nabavili deset pari željenih kopački kada bi se samo vratio u klub iz Humske.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke