Klasa je večna, evo zašto je Tijago Silva danas bio ključan igrač derbija!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 24.10.2020.
21:07
Izvor: Sportske.net

Brojke govore za sebe.

EPA-EFE/Michael Regan
EPA-EFE/Michael Regan

Povezane vesti

Tijago Silva je danas bio ključan igrač Čelsija u nerešenom ishodu - 0:0.

Njegov tim nije odigrao dobru napadačku utakmicu, ali je u odbrani uglavnom sve funkcionisalo kako treba, a i kada nije, tu je bio Tijago Silva da pokaže svoju klasu.

On je danas protiv Mančester junajteda pored golmana Mendija bio najbolji na terenu.

Imao je dva blokirana udarca, dve lopte koje je presekao, dva uspešna uklizavanja, tri puta je povratio loptu svom timu, šest puta je rasčistio opasnost, a pored toga niko ga nije predriblao, nije primio niti jedan gol, a verovali ili ne, nije napravio niti jedan faul.

Dodajmo i to da je imao 95 dodira sa loptom, 82 pasa od kojih je uspešno 94%.

Zaista klasa.


Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Saturday, 24.10.2020
21:23

Svaka cast Silvi ucvrstio je odbranu, Mendy isto dobrim odbranama ako ovako nastavi ce izbaciti Kepu iz prvih 11 ,James isto dobar ,Chilwell solidan vezni red trom bezidejan najvise razocarava Havertz koji me podsjeca na Oscara jednostavno momak previse mehak nekako ne daje 100 posto nema brzine prodornosti kao sto se Pulisic recimo bori ,Werner totalno odsjecen bio .Zalosno je napadacki i tehnicki imati ovakav tim a gusiti ga sa formacijom ovom gdje igraju 3 nazad.Tacno je da nismo primili gol ali protiv Junajteda ovako igrati hmm pa ne igramo sa Fergusonovim Junajtedom ili sa Bayernom pa da u tolikoj mjeri se taktizira.Jednostavno ne vidim pravu viziju Lamparda kako ce iskoristiti full potencijal koji tim posjeduje.

avatar
RealisticChelseaFan
Saturday, 24.10.2020
21:18

I posle kazu Lampard ne zna sa odbranom. Nije do Lamparda, nego je do igraca. Sa Rudigerom, Kristensenom, Alonsom, Emersonom, ni Simeone ne bi nista napravio. Napad ce proraditi sigurno, za to se ne brinem. Drago mi je sto se odbrana popravlja.

avatar
Carina_11303
Saturday, 24.10.2020
21:40

Svi Celsijevi problemi su Lampardovo delo. Da imamo Poketina ili Alegrija ovaj tim bi plesao. Ovaj tim ima ili mod gde se sve raspada i prsti od golova ili bunkercina bez sansi.

avatar
Naka TZ (CFC)
Sunday, 25.10.2020
01:04

Znam buraz upravu si sto se tice odbrane ali formacije sa 3 stopera nisu za atraktivan fudbal i tehnicki dobar ono za sto ova ekipa ima potencijal i fudbal sa visokim posjedom.Onda bolje da smo Kontea ostavili ili Murinja ako cemo ovako igrati jer cisto sumnjam da na ove nacine Lampard moze u neko dogledno vrijeme napraviti rezultat i izvuci iz ovog tima maksimum a ekipa ima ogroman potencijal za tehnicki fudbal da se nosi sa najacim klubovima u buducnosti.