Kladionice reagovale, Murinjo prvi favorit!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 26.09.2018.
10:12
Izvor: Sportske.net

Kvote odmah promenjene, evo kako stvari stoje...

Epa/Salvatore Di Nolfi
Epa/Salvatore Di Nolfi

Povezane vesti

Rat sa Pogbom traje, ali sa druge strane, klub više zabrinjavaju rezultati, Junajted je daleko od vrha PL, sa ovim timom ne mogu puno da se nadaju u Ligi šampiona, a eliminacija iz Liga kupa gde je igrao jak sastav protiv drugoligaša Derbija je dovela Murinja u situaciju da se priča da se priča o otkazu.

Sada je on prvi favorit da izgubi posao u PL. Od sinoć je prestigao čak četvoricu menadžera, kvota je 4.00 da će Portugalac dobiti otkaz, ili sam napustiti Junajted, što je manje verovatno, s obzirom na platu koju ima.

Iza njega su ostali Pelegrini, bivši menadžer Sitija ima kvotu 7.00 na klupi Vest Hema, baš kao i Nil Vornok iz Kardifa čiji je tim torpedovan za vikend u duelu sa šampionom.

U trci su i Benitez koji bi sam mogao da ode, ako se loši rezultati nastave, a Ešli mu ne garantuje pojačanja, kao i menadžer Lestera, Klod Puel.

Zanimljivo da su iza njih Mark Hjuz čiji Sautempton deluje loše, a da je Vagner iz Hadersfilda na kvoti 17, iako je njegov klub poslednji na tabeli, a računajući i prošlu sezonu gotovo da su zaboravili kada su poslednji put pobedili.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Wednesday, 26.09.2018
16:33

Dok god je Slippy Mo u Junajtedu bice zabavno i zanimljivo i njima u PL i nama ovde na sajtu.

avatar
Wednesday, 26.09.2018
10:23

Pa on ce dobiti gotovo sigurno otkaz,ali verovatno na kraju sezone,jednostavno Junajted nema nikakvu igru i to je osnova problema,zasto ce biti smenjen nema prostor za bilo koji manevar,pa Lampardov Derbi bolje odigrava kratke pasove od Junajteda to je sramota,uglavnom kraj karijere na TOP nivou se zavrsava u Junajtedu za Murinja.