Kladionice otpisale Sarija, Čelsi sveo spisak na dva imena?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 22.03.2019.
10:13
Izvor: Sportske.net

Nemaju mnogo manevarskog prostora...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Mauricio Sari je prvi kandidat da bude smenjen, makar tako kažu kladionice u Engleskoj. Italijan bi mogao da izgubi posao, doduše ne tokom pauze, kako se pretpostavljalo nego ako ispadne u LE, ali i ne uspe da se plasira u Ligu šampiona.

Nakon što je otpao Zidan i pošto je Čelsi suočen sa zabranom kupovine igrača, male su šanse da dođe Alegri koji se pominjao kao meta.

Izgleda da je spisak sveden na dva imena, jedno je Nuno Espirito Santo iz Vulvsa koji radi dobar posao, ali ima iza sebe i Mendeša kome je zanimljivo bio prvi klijent.

Bivši trener Portoa i Valensije bi mogao da dobije šansu u Čelsiju, koji će, ako ode Azar biti slabiji nego prošle sezone, mada su već kupili Pulišića iz Dortmunda.

Drugo ime je Lampard što bi naišlo na euforiju među navijačima, ali njegova sezona u Derbiju nije impresivna mada je legenda Čelsija svakako čovek od poverenja Romana Abramoviča i lako bi mogao da dobije šansu iz snova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marcos Alonso
Saturday, 23.03.2019
02:00

Holland je najpametnije rijesenje,jos je rano za Lamparda

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Friday, 22.03.2019
17:22

Treba ostaviti Lampsa na miru on je jos „zelen“

avatar
NikiEmpeHordSvezKing
Friday, 22.03.2019
15:06

Nek ti je vecna slava ,mali klube iz Londona (2003-2019).

avatar
Mangus
Friday, 22.03.2019
11:23

Nijedan ozbiljan trener nece doci na klupu sada kad je ekipa u raspadu i kad nema sanse da dovodi igrace. Prihvatcie samo neko poput lamparda ili trenera koji inače ne bi imao priliku

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Friday, 22.03.2019
15:37

za lamparda mislim da je rano jos ali ja mislim da bi ako vec nece sarija onda da se da sansa Holandu , covek je bio pomocnik svim velikim trenerima i mislim da jedino on zna kako da vrati chelsea opet na vrhu ali sada sa mladim igracima.