Kjelini prvo navijao za Milan, pa "postao pametniji"...

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 12.11.2019.
12:56
Izvor: Sportske.net

Nije bio najsrećniji kada je potpisao za Juve, brat je bio oduševljen...

ELISABETTA BARACCHI
ELISABETTA BARACCHI

Povezane vesti

Legenda Juventusa Đorđo Kjelini kaže da je kao klinac bio fanatik kada je Milan u pitanju.

"Da bio sa na nesreću veliki navijač Milana, Maldini mi je bio idol. Posle sam na sreću postao pametniji i zreliji, došao sam u Juve i zaljubio se u klub", kaže legendarni kapiten.

Niko nije bio srećniji od njegovog brata blizanca.

"On i ja smo se od malena tukli oko Juventusa i Milana, od samog početka je bio Juventino, kada su me kupili u mojoj 20. godini, bio sam srećan, ali on je bio najsrećniji čovek na svetu" dodaje Kjelini koji ima 35 godina, igrao je kratko za Livorno i Fiorentinu, a od 2005. je član Juventusa.

Njegov brat Klaudio nije bio uspešan u fudbalu, ali je radio kao agent i advokat igrača, a onda je postao jedan od direktora u Juventusu, bavi se mladim timom i ugovorima igrača.

Klaudio Kjelini je završio pravo, Đorđo je ekonomista, imaju još polubrata i sestru od oca Fabia, Đulio je dizajner, a Silvija fizioterapeut u Španiji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
lol (NewProfile)
Tuesday, 12.11.2019
14:21

Neukusna izjava da poprimi navijace Juventusa. Veliki ratnik bez mozga u glavi, inace je bio na korak od Milana ali ga je Palermo posle zatezanja sa transferom prosledio u Juventus. Ko zna mozda bi sa Milanom osvojio i LS kao i sa Juveom, a ne cekaj...

avatar
Marchisio8
Tuesday, 12.11.2019
17:09

Без мозга у глави? Пијете пиће па знаш? :) Да је отишао у Милан,прославио би 30 скудета? Ух,чекај. Ипак 20. Ух чекај. Па,можда би славили улазак у ЛШ? Или пак побједу против Јувеа? Хм,мождљ је најближе што би славио опстанак у лиги,тако да је “велики ратник без мозга” ипак добро одлучио...

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Tuesday, 12.11.2019
17:16

Ako sam shvatio dobro ti se usudujes reci da je Giorgio los stoper !!! Znaci glupav je i nije osvojio LP Karijera nula Redovno se trudim shvatiti milaniste i uvjek se svadam s onim Revoltom koji je kako stoje stvari za vas ostale doktor !!!!!

avatar
REVØLT
Tuesday, 12.11.2019
14:20

Napisali ste da nije bio najsrecniji, a covek je rekao da je bio srecan. Nije postao pametniji nego uspesniji.