Kjelini "objasnio": "Stvarno mislite da možete da održite 0:0 protiv Juventusa"?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 24.09.2018.
09:17
Izvor: Sportske.net

Kapiten italijanskog šampiona komentarisao meč protiv Frozinonea...

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Izgledalo je kao da je Frozinone blizu, ali realno, oni nisu prišli golu, a Juventus je promašivao, bilo je pitanje vremena.

"Nisam sumnjao u Ronalda, on je ovde upravo da rešava ovakve mečeve. Jasno, ovo je tip utakmice u kojoj moraš da budeš strpljiv, da ne praviš glupe faulove i ne ulaziš u nervozne duele
", kaže kapiten Juventua.

"Sa kvalitetom koji imamo, nadati se remiju bez golova protiv nas nije baš verovatno, dakle, ako ne primimo gol, daćemo ga, pre il kasnije", objasnio je Kjelini.

Pohvalio je Dibalu, koji je pod velikim pritiskom.

"Igrao je odlično, izborio dosta faulova, tražio loptu, radi sjajno, biće on odličan, mislim da je ovo najjači tim koji imamo u ovoj deceniji dominacije",
dodaje Kjelini.

On je podvukao glad Juventusa.

"Igrao sam sa Kanavarom i Tiramom, učio od Bufona, Del Pjera, pamtim velikane kao Feraru i Šireu, nikad nisu odustajali, uvek su tražili više i pokušavali da budu bolji. Samo time se vodim"
, zaključio je Kjelini čiji je Juventus perfektan, pet pobeda u prvenstvu i jedna u Ligi šampiona, sada slede tri meča kod kuće, dva u prvenstvu, Bolonja i derbi sa Napolijem, a onda i gostovanje Jang Bojsa gde će izostati Ronaldo.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Monday, 24.09.2018
10:41

Pa za malo bi uzeli boda

avatar
Stefan Stojkovski_fb
Monday, 24.09.2018
10:16

U pravo je... Jednostavno sad ima preveliki i raznovidni izbor u napadu i Alegri moze i mora da najde nacin da probije svaku odbranu, bice lakse protiv ofanzivnih ekipa videlo se to protiv Valensija kad smo stvorili bar 3,4 sto procentne prilike vec u prvih 30 min.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Monday, 24.09.2018
14:35

Pa naravno to ja stalno govorim protiv nas svi u bunker Cast iznimkama Napoli Inter npr