Kinezi odbili arapski novac, sudbina Milana je ugrožena!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 27.05.2018.
12:57
Izvor: Sportske.net

Italijanski deo borda traži način da "zaobiđe" Kineze u prodaji kluba.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Današnje izdanje La Republike javlja da je vlasnik Milana Jonghong Li odbio 450 miliona evra od strane Mohameda Al-Falasija, šeika iz Dubaija, da proda klub.

Tom ponudom bi Li namirio potraživanja investicionog fonda Eliot zbog kojih mlianskom klubu preti izbacivanje iz Lige Evrope i još mnogo teških sankcija.

Kineski bord direktora neće razmatrati bilo kakve ponude manje od 750 miliona evra, a Italijani ne bi bili Italijani kada ne bi tražili način da se Kinezi "zaobiđu" pri odlučivanju o prodaji kluba.

Direktor "Rosonera" Marko Fasone se sastao sa uglednim milanskim advokatima kako bi pronašli "rupu u zakonu" i eventualnom prodajom kluba spasili Milan od propasti.

Teški dani za evropskog velikana koji se našao u nemilosti Kineza.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paris Saint Germain
Monday, 28.05.2018
02:25
avatar
Uncle Fester
Sunday, 27.05.2018
16:37

Da je vlasnik Milana u tolikoj krizi kako pisu mediji ovu ponudu bi prihvatio odmah ali nije... toliko o tome. Dajte covjeku vremena, niko nije prve godine postigao uspjeh, sve ce doci na svoje samo da UEFAmafija prestane da ucjenjuje italijanske klubove

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 27.05.2018
15:38

Bivsi evropski velikan

avatar
SRECNO NA PRIPREMAMA
Sunday, 27.05.2018
17:45

E, ljigavce, mi barem ne krademo trofeje, moralna nulo i ljudska spodobo...

avatar
conecorleoneRM
Tuesday, 29.05.2018
00:05

Mogao bi da postavis pitanje redakciji i ljudima koji odobravaju komentare na osnovu cega je pusten komentar u kom te lik vredja i javno ponizava,siguran sam da to ne bi trebalo da bude odobreno i da nije sa uslovima koriscenja. Ovo je stvarno sramno da se neko ovako ponasa a da to prolazi tek tako.

avatar
SRECNO NA PRIPREMAMA
Sunday, 27.05.2018
14:01

Yonghong Li je odbio ponudu Mr. Xia da proda klub za €450 milliona. Navodno je Mr. Xia želio uložiti €250 milliona u klub čim ga preuzme. [Repubblica]

avatar
myspace
Sunday, 27.05.2018
13:51

Ovaj kinez ako nema para prihvatice i ovih 450m. A iskreno bih voleo da dodju arapi ako nista drugo oni makar ne stede.

avatar
Kajzer_soze
Monday, 28.05.2018
01:11

Kako da prifati kada je ulozio preko 750 miliona.

avatar
SRECNO NA PRIPREMAMA
Sunday, 27.05.2018
13:29

Teski dani? To nisu teski dani ili teske godine nego teska decenija kao sto glasi ona cuvena replika iz filma. Bas me briga sta ce biti, ako jednoj Italiji pa i Evropi i citavom svetu nije u interesu da ponovo budemo silni i da je ponovo sa ponosom predstavljamo u LS nego joj vise odgovara da se mi i dalje ovako valjamo u prasini i blatu, ko sam ja da tu nesto promenim i da se ljutim cak? Brale, otkad pisem ovde, desava (mi) se nesto potpuno neprirodno, svih pet puta grbave zebre (zvanicno) budu prvaci Italije (od toga -samo- jednu ukradose, bravo za njih, napreduju postepeno), cetiri puta oni drugi Daltoni budu prvaci Evrope (dva puta ukradose otvoreno, ove i pretprosle sezone, za ovo vec ne znam da li je napredak pa i nisam ubacio ono -samo- ispred), tri puta oni treci Daltoni domace proizvodnje budu prvaci (od toga bar jednom otvoreno ukrali i oteli, drugi put mislim i da jesu ipak zasluzili vise zato sto mi svakako nismo, a ove sezone je to doslo do tacke kljucanja i jednog posebnog stadijuma i prvenstvo treba proglasiti nevazecim sto je jedino resenje jer ce u suprotnom posledice biti nesagledive, a ovaj put ce zasigurno obuhvatiti i nikada nadareniju reprezentaciju), a desilo nam se i da budemo svrgnuti sa trona u kosarci posle 13 godina pa sad male crne mace (sa velikim noktima) kolo vode...