Kinezi ne odustaju, Mesi "stigao" u Italiju?

Autor: Stefan Matić
utorak 28.07.2020.
12:19
Izvor: Sportske.net

Lik Argentinca "osvanuo" na Milanskoj katedrali.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Mesi još uvek nije produžio ugovor sa Barselonom, kapitenu kluba sa "Nou Kampa" ističe ugovor za manje od godinu dana. Čelnici katalonskog kluba najavljuju da nema potrebe za brigom i kako će Mesi uskoro staviti paraf na novu saradnju.

Pre nekoliko dana osvanule su spekulacije koje povezuju Argentinca sa prelaskom u milanski Inter.

Ubrzo nakon toga Konte je demantovao ove najave, te je delovalo da oko spektakularnog transfera nema ništa. Večeras na programu imamo duel Inter-Napoli a PPTV, kineska striming platforma koju poseduje Suning grupa ovom slikom najavljuje večerašnji derbi na "Đuzepe Meaci".

Vidi se jasan lik Mesija u njegovoj karakterističnoj pozi po postizanju gola na katedrali u Milanu. Marketinški potez ili stvarna namera, ostaje da se vidi. 

Baner 1

   -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
amigo999
Tuesday, 28.07.2020
18:32

Suska se, nista nije nemoguce...

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 28.07.2020
12:32
avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 28.07.2020
12:25

Zar ne vidite i da su (odmah) demantovali? Konstatujte to.

avatar
LFC*19
Tuesday, 28.07.2020
14:05

zar je bitno da su demantovali, kad je potrebno da se napise tekst. Poceli su da pisu da je neko pao za 800e na tiket jer je igrao da neki igrac, lingard cini mi se, nece dati gol i asistenciju... i pao u 38 kolo na kraj meca :) Doduse, svi su neozbiljni po tom pitanju, nijesu jedini... Samo pretpostavis koju vijest treba da citas... Ali znas kako sijaju u naslovu kad stvarno imaju tacnu, pravovremenu i korisnu informaciju... Tu ne mogu da odole pa i u naslovu ti daju rjesenje, jer znaju da ces kliknut... Omiljeni naslovi su mi kad napisu "U liverpoolu senzacija..." a radi se o Evertonu... Ili kad je London sledeca destinacija nekog igraca a ono je u pitanju Milvol... Ili kad je bomba, a ono nit je bomba nit je tacno... itd... Pisem koliko mogu da oni procitaju, nebitno dal sam na cekanju po nekoiliko dana, ali opet "o kukavno novinarstvo ugaseno"...

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 29.07.2020
12:37

Sve si napisao...

avatar
amigo999
Tuesday, 28.07.2020
18:34

Na original objavi Suninga se samo ne vidi ime: Messi.....Ja nisam izb´nenadjen ako dodje u Inter...Lautaro + Messi....