Kina - Teški dani za Tošića i Piksija...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 21.10.2018.
16:09
Izvor: Sportske.net

Ekipa im tone na tabeli, ređaju se porazi.

Epa/Martin Divisek
Epa/Martin Divisek

Povezane vesti

Kineska Superliga polako ulazi u sam finiš, ovog vikenda kompletirano je 26. od ukupno 30 kola, a ekipa Gvangžua R&F, koju sa klupe vodi naš stručnjak Dragan Stojković Piksi nalazi se u sve težoj situaciji.

Danas su pretrpeli novi poraz, četvrti u poslednjih pet mečeva, ovoga puta na gostovanju pretposlednjem Henanu rezultatom 2:0 i sada su već ozbiljno doveli u pitanje i opstanak u ligi! Ne toliko zbog stanja na tabeli, već zbog veoma loše forme koja sve duže traje.

Srpski internacionalac Duško Tošić ponovo je bio među starterima u Piksijevom timu, odigrao je ceo meč, ali domaćin je put do mreže Gvangžua R&F došao preko Karanke u 17. i Vaz Tea u 64. minutu.

Četiri kola pre kraja, Gvangžu R&F i dalje ima 29 bodova, samo četiri više od današnjeg rivala koji se nalazi u zoni ispadanja, na pretposlednjem mestu.

U sledećem kolu Piksijev tim dočekuje još jednog ''davljenika'', ekipu Tjanđina i to će biti nova prilika da Gvangžu izađe iz krize, ali i da obezbedi opstanak. Taj meč je na programu 27. oktobra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke