Kin dao sud, Lampard ili Solskjer - Ko je bolji?

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 27.07.2020.
11:15
Izvor: Sportske.net

Irac nije mogao da veruje šta gleda u svlačionici Aston Vile.

EPA-EFE/Andy Rain/NMC/Pool
EPA-EFE/Andy Rain/NMC/Pool

Povezane vesti

I Mančester Junajted i Čelsi su sinoć potvrdili svoja mesta u eliti evropskog fudbala. Solskjerov tim je savladao Lester dok je Lampard slavio pobedu nad Vulvehemptonom.

Roj Kin je dao sud o mladim trenerima i njihovim debitantskim, punim sezonama u PL.

"Frenk je napravio bolji posao. Očekivao sam da budu tu ili blizu vrha, ali način na koji su igrali, kako je Frenk pristupio poslu, veoma dobro. Nema gluposti kod njega, doneo je neke velike odluke, uveo u tima dosta mladih, dobrih igrača sa kvalitetom kojima je trebala prilika i iskoristili su je. Završili su u top četiri i ako osvoje FA kupa to će biti ogroman uspeh. Frenk uvek podseća sve da ostanu na zemlji sa ovih top četiri, ali ovo je ogroman uspeh za Čelsi", izjavio je Kin.

Nekadašnji saigrač Solskjera je podsetio kako Čelsi nije imao prava kupovine prošlog leta, a ostali su bez najboljeg igrača Edena Azara. Sve je to došlo sada na naplatu, Čelsi je već doveo Zijeha i Vernera, izvestan je i dolazak Haverca, jedva čekamo da vidimo kako će Lampard posložiti tešku artiljeriju napred.

Sa druge strane Kin nije impresioniran snimcima slavlja Aston Vile posle opstanka u Premijer ligi.

Bonus baner

"Ali ništa nisu osvojili. Proslava je malo preterana, ali puno sreće njima", završio je Kin. Irac jeste jedan od unikatnijih ličnosti u svetu PL, radujemo se njegovim komentarima i naredne sezone.
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CFC-Macedonia
Monday, 27.07.2020
14:06

I Solskjaer je dobra Trenercina, steta sta ima takozvane zvezde u ekipu sto se vise interesuju se outfit nego za igru, pa ga ne fermaju, a kod Lampsa je drugcija situacija, svi mladi puno zelja da se dokazu.

avatar
NIKE
Monday, 27.07.2020
11:20

Ma nemas ti Kin pojma.. sad ce tebi ovi Luciger i Red.. da.objasne da je veci uspjeh sto je Solser strsio 200 milki na Megvajera, Bisaku, Jamesa, Brunu i zavrsio sa isto bodova kao Lamps koji je bio bez pojacanja.. jos mu otisao motor ekipe Hazard.. tek iduce sezone kada i Lamps pptrosi 200 milki za ekipu po njegovom ukusu, vidjet ce se pravi kvalitet..

avatar
Alex DeLarge
Monday, 27.07.2020
13:03

Druze, nisu ovi igraci sto sad igraju u Celskiju dosli za kikiriki. I za njih su dati milioni, da li u ovom roku, ili pre 2 godine, svejedno je zaista... Zavrsio je ispred Lampsa, sa ipak bolje odigranom sezonom, i pored raspada tamo u novembru i decembru. U trecem delu sezone Junajted je igrao za klasu bolje od Celsija, osvajao je slicno bodova kao Liverpul i Siti. I pored toga, Celsi igra LS samo zbog raspada Totenhema, uz nikad vidjenu kriminalnu gol razliku. Primiti ovoliko golova, i zavrsiti u top 4, to se nece dogoditi nikad vise u istoriji.... Skrcace 10 miliona, ali ni tada nece prici Liverpulu, pa ni Sitiju ako Gvardiola ostane i kupi jos 2,3 vrhunska igraca kao sto se nazire. Ove sezone su se provukli u top 4, sledece ce samo ostvariti isti cilj uz manje neizvesnosti.... I na posletku, 4 puta ste igrali sa tim Junajtedom ove sezone, 3 puta izgubili. Cak i ova pobeda je dosla kao posledica neshvatljivog kiksa Olea, nikom nije jasno sta je hteo sa onom postavkom. Svakako je pomogao i De Hea, a pomalo i ragbi kriterijum sudjenja...

avatar
RockyBalboa3515
Friday, 31.07.2020
13:38

Pazi ovako, tacno je skor je 3 prema 1 za vas, ali npr svaki put ste bili losiji tim, znaci prebaci vasih 6 bodova nama i dolazimo do razlike od 12 bodova u korist Celsija, a treca pobeda je u liga kupu VAU, FA kup je ipak bitniji zar ne? Ragbi kriterijum, slazem se u potpunosti, mislio si na Megvajerovu odbranu je li tako? Sportski pozdrav.

avatar
LUZERPOOL
Monday, 27.07.2020
14:26

Skroz si kontra diktoran, znaci da tih 200 miliona ne mora da znaci nista.Celzi je bio horor, Solsker ga je 3 puta u sezoni otresao, pametnom dosta.