Kike Setijen otišao po "pelcer", ali...

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 27.02.2020.
09:02
Izvor: Sportske.net

... Da li iko veruje da ova Barsa može da ponovi bilo šta iz igre Sitija u Madridu i da ne zavisi samo od genijalnosti Lionela Mesija?

Foto: EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA
Foto: EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Trener Barselone Kike Setijen i njegova desna ruka Eder Sarabija, uživo su posmatrali utakmicu između Real Madrida i Mančester Sitija.

Kao što svi znamo, Barselona u nedelju gostuje Realu i ne zna se za koga u težem trenutku pada ovaj meč. Barsa igra očajno, ima problema sa povredama, dok je Real u seriji od tri utakmice bez pobede i na pragu je eliminacije iz Lige šampiona.

Zanimljivo, Setijen nije samo bio na stadionu Santjago Bernabeu, već je potom i imao dogovoreni sastanak sa Pepom Gvardiolom u hotelu gde je odseo Mančester Siti.

Nije tajna da se Setijen i Pep poznaju i veoma poštuju, a kako je Gvardiola sinoć i sam na konferenciji rekao "srećan sam što sam u životu trenirao klub svog života - Barselonu", sigurno da je imao i koji savet za Katalonce.

Ipak, malo ko veruje da Barsa može išta da primeni iz Sitijeve taktike u Madridu, osim što ima Lea Mesija , od koga uvek može da se očekuje neko novo čudo...

El klasiko je na programu u nedelju od 21.00.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke