Kežman otkrio zašto Sergej nije u Rimu!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 30.07.2018.
11:53
Izvor: Sportske.net

Mnogi sumnjaju da je ovo manevar kako bi igrač isforsirao odlazak iz kluba.

Twitter
Twitter

Povezane vesti

Sergej Milinković uzburkao je Apenine pošto danas nije stigao na redovne medicinske preglede u Laciju.

Odmah su krenule spekulacije o potencijalnom transferu srpskog reprezentativca i činilo se da je SMS nikada bliži odlasku iz Rima.

Ipak, razlog njegovog nepojavljivanja na preglede otkrio je njegov menadžer Mateja Kežman.

"Sergej je upravo propustio let zbog velikog zastoja u saobraćaju u Beogradu prouzrokovan velikom saobraćajnom nezgodom", objasnio je proslavljeni reprezentativac naše zemlje za Kalčomerkato.

"Krenuće da trenira sa timom, pa će preglede obaviti sutra ujutru. Ovo nije nikakav manevar da se proda, nema nikakvih problema između mene, Lacija i Sergeja", zaključio je Kežman.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Budimo.ljudi
Monday, 30.07.2018
15:36

Kežmanu malo frka, očekivao je da će ovog leta staviti u džep jedno 5 milki. Što se Sergeja tiče, dobar je igrač i ništa više od toga. Sigurno i njega smara ovoliko pojavljivanje po naslovima. Ako se bude zalagao u karijeri kao onomad za reprezentaciju, neće se puno naigrati. Naravno, puna podrška za njega i pamet u glavu. Fudbal je sport sa najvećim brojem propalih talenata (u odnosu na druge sportove) i to sigurno nije bez razloga. Tamo gde je novac, tu je prokletstvo.

avatar
NikkiCFC
Monday, 30.07.2018
14:08

Zanimljivo. Celsi je recimo dao 3 nedelje odmora svim igracima od poslednjeg meca na svetskom a Sergej je poslednji mec odigrao pre 33 dana i i dalje nije na pripremama.

avatar
Agent Provocateur
Monday, 30.07.2018
13:24

Kezman uvek u centru paznje. Licno misljenje - mogao je da ucuti od one 2006. godine i one bruke od svadjanja medju saigracima na svetskom i da se nikada ni ne pojavljuje.