Kempbel predlaže dvojicu za novog trenera Arsenala

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 25.04.2018.
13:52
Izvor: Sportske.net

Sol Kempbel misli da bi zamena za Vengera trebala da bude povezana sa Arsenalom, aludirajući na Patrika Vijeru i Denisa Berkampa.

Epa/Facundo Arrizabalaga
Epa/Facundo Arrizabalaga

Povezane vesti

Venger je u petak objavio da više neće biti menadžer Arsenala, nakon 22 godine.

Francuz ima još uvek godinu dana ugovora, ali kaže da ga je atmosfera naterala na ovaj potez.

Kempbel, koji je igrao za Vengera u 2 navrata, predlaže Vijeru i Bergkampa da preuzmu kormilo, i smatra da je konekcija sa klubom najbitnija.

"Mislim da bi oni mogli raditi zajedno. To bi mogao biti neko ko je igrao za klub i ko je sada menadžer ili ima želju da bude menadžer Arsenala", rekao je Kembel za football.london.

"Arteta je otišao u Mančester siti i tamo naučio dosta, ali po meni, neko poput Vijere bi bio savršen za Arsenal, takođe on je dobar prijatelj sa Bergkampom, i po meni je to odlična kombinacija" , izjavio je nekadašnji igrač Arsenala.

"Dovedite momke koji su uradili dobro za Arsenal u prošlosti, u suprotnom, ljudi poput Karla Anćelotija bi bili poželjni, ukoliko ne prihvati posao u Italiji. Takođe imate Alegrija i Leva", naglasio je Kempbel.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amadeus
Wednesday, 25.04.2018
14:20

Luis enrike mislim da bi bio dobar trenirao je veliki klub i mozda bi napravio nesto a voleo bih simeonea da prodrma ove babe da vidimo ratnicki arsenal