Kejnu dozlogrdilo: "Nismo više mladi, nema izgovora!"

Autor: Beta Beta
sreda 25.09.2019.
23:44
Izvor: Beta

Fudbaler Totenhema Hari Kejn rekao je danas da ekipa nema izgovora za razočaravajući početak sezone.

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Totenhem je pobedio u samo dve od osam utakmica ove sezone, a sinoć ga je iz Liga kupa posle penala eliminisao četvrtoligaš Kolčester.

Londonski tim zaostaje 10 bodova u Premijer ligi za vodećim Liverpulom, dok je u Ligi šampiona odigrao nerešeno 2:2 sa Olimpijakosom, iako je imao dva gola prednosti.

"Početak sezone je razočaravajući i niko se iza toga ne krije. Pobeda u samo dve utakmice nije standard koji smo postavili prethodnih godina. Dva remija, protiv Mančester sitija i Arsenala nisu loši rezultati, ali voditi sa 2:0 protiv Arsenala i uzeti bod, čini se kao loš rezultat", rekao je Kejn za Skaj.

On je naveo da ekipa mora da nađe način da pobeđuje kao prethodnih godina.

"Ima utakmica koje mogu da preokrenu situaciju, počevši od utakmice sa Sautemptonom u subotu. Moramo bolje da vodimo utakmicu, kada vodimo trebalo bi da imamo više samopouzdanja, da završimo meč. Nismo više neiskusni, nismo više mladi, za nas više nema izgovora. Na nama igračima je da preuzmemo odgovornost"
, naveo je engleski reprezentativac.

Iako su rezultati ispod očekivanja, Kejn se ne odriče borbe za titulu.

"Da je sada januar i februar, ljudi bi rekli da nemamo šanse. Nije dobar start, ali dogadjale su se i čudnije stvari. Nikada ne treba odustajati, sve dok se (takmičenje) ne završi", rekao je Kejn.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke