Kejn pred novinarima u Beogradu - Seća se i Partizana, hoće li igrati na ''Marakani''?

Autor: Darko Mitrović
utorak 05.11.2019.
18:40
Izvor: Sportske.net

Informacije iz prve ruke...

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Najbolji strelac Totenhema doputovao je sa ostatkom ekipe u Beograd, gde bi sutra trebalo da nastupi protiv Crvene zvezde u četvrtom kolu Lige šampiona.

Proteklog vikenda je imao zdravstvenih problema, pa je bilo neizvesno da li će uopšte biti u konkurenciji za sutrašnju utakmicu.

Kakva je sadasituacija Hari Kejn je objasnio večers novinrima na konferenciji za medije u Beogradu.

''Bolje se osećam nego za vikend, neki virus me je uhvatio. Juče sam trenirao, danas ću trenirati, videćemo kako ću se osećati posle toga'', istakao je Kejn.

Naravno, engleski novinari su odmah prešli na temu rasizma, uz podsećanje na nedavna dešavanja u Sofiji, ali i na obećanje trenera Crvene zvezde Vladaa Milojevića da takvih ispada sutra neće biti.

''Nadam se daseto neće desiti, igraćemo tešku fudbalsku utakmicu, pokušaćemo da pobedimo, ali ako se tao nešto dogodi, nadam se da postoji protokol koji ćemo ispratiti u tom slučaju'', odgovorio je Kejn.

Pre pet godina je sa Totenhemom gostovao u Ligi Evrope protiv Partizana. Nije zaboravio tu utakmicu.

''Sećam se toga. Nisam baš tada odigrao najbolje, ali sećam se da je bila teška utakmica, da je bilo 0:0. Nadam se da ću sutra odigrati bolje nego tada'', kaže Kejn.

Utakmica između Zvezde i Totenhema igra se 6. novembra, tačno godinu dana posle Zvezdine pobede nad Liverpulom na ''Rajku Mitiću''. Da li to plaši ''Pevce''?

''Nadam se da ćemo sutra pobediti. Čuo sam da će atmosfera biti snažna, ali kada izađemo na teren, moramo da se fokusiramo na sebe i da pokušamo da pobedimo. Bilo je u prvoj utakmici kada su oni mogli da izjednače, zato moramo da budemo koncentrisani, da pobedimo i dođemo u bolju poziciju za prolazak dalje'', zaključio je Kejn.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke