Kejn otvorio dušu i otkrio planove za budućnost

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 08.01.2018.
15:45
Izvor: Sportske.net

Golgeter Totenhma se "naslonio" na priču predsednika Levija.

BETA/AP Photo/Matt Dunham
BETA/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

U kraćem intervju posle utakmice sa Vilbldoom u FA Kupu (3:0), na kojoj je bio dvostruki strelac, Hari Kejn je upitan šta je nepohodno da bi ostao u klubu na duže staze.

"Moj moto je da svakoga dana napredujem i da da budem bolji. Cilj Totenhema je da počene da osvaja trofeje i dok je tako ja sam srećan."
rekao je golgeter 'Pevaca'.

Onda je usledilo pitanje da prokomentariše Kutinjov odlazak u Barselonu u sred sezone.

"Ako igrač želi da ide, nema smisla sprečavati ga. Kada igrač donese takvu odluku, on sigurno neće biti maksimalno fokusiran, a to je loše za ekipu."
smatra Kejn.

Tema je bio i njegov novi ugovor, pojedini mediji su preneli da je u pregovorima oko produžetka saradnje i da će mu plata narasti na 200 hiljada funti nedelji, međutim, on je to demantovao.

"Koliko ja znam, a mislim da znam, nije bilo nikakvih pregovora." rekao je Kejn i tako podgrejao sumnje da bi uskoro mogao da bude prodat, a neki smatraju da bi to mogao da bude signal da je na prodaju.

S obzirom da predsednik Sparsa Danijel Levi u bliskoj prošlosti nije prošuštao priliku da se dobro ovajdi od prodaje svojih igrača, sve su realniji izgledi da Hari bude njegova sledeća "zlatna koka". Ipak, da bi se to deseilo neko će morati baš, baš duboko da zavuče ruku u džep.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Besplatan_tehnicki
Tuesday, 09.01.2018
04:29

MA kakav on crni. Ikardi ide u Real na leto ili sad u januaru

avatar
Gorčilo
Monday, 08.01.2018
23:51

Mislim da neće u Real jer zna da brojni engleski fudbaleri nisu dobro prošli tamo, što svakako ne znači da bi i on doživeo takvu sudbinu. Ja njega vidim u Junajtedu, Čelziju ili Liverpulu. U Arsenal sigurno neće zbog rivaliteta između Tobdžija i Pevaca, Sitiju ne treba imaju Žezusa i Aguera. Volio bih ga videti u Liverpulu. Mogu misliti kako bi trpao uz podršku Salaha i Manea.

avatar
Monday, 08.01.2018
21:54

I da ga prodaju, prosto ja mislim da trenutno nema ni blizu dovoljno dobre zamene za njega. Makar Totenhem kupio dva odlicna igraca na poziciji centralnog veznog i jednog klasa igraca na krilu (Son je odlican, ali treba im neko malo bolji da napravi prevagu). Po meni su im te dve pozicije sad najkriticnije i najvise potrebne.

avatar
_mladen_
Monday, 08.01.2018
19:04

Odleprsace kao i svaki drugi kad dodje Real.

avatar
Stefoon
Monday, 08.01.2018
17:15

Dovesce ga Real za 200-250 miliona.

avatar
mladenq_
Monday, 08.01.2018
16:52

On je Realov na ljeto.