Kejn i sudija "postrojili" policiju!

Autor: Boris Jovanović
subota 07.03.2015.
18:02
Izvor: Sportske.net

U zaostalom meču Premijer lige Totenhem odneo bodove sa "Loftus rouda". Meč obeležili dvostruki strelac Hari Kejn i sudija Pauson koji je oštetio KPR.

Beta/AP Photo/Lefteris Pitarakis
Beta/AP Photo/Lefteris Pitarakis

Povezane vesti

Pobeda Totenhema u malom londonskom derbiju u zaostalom meču Premijer lige.

Posle ispadanja iz Evrope i poraza u finalu Liga kupa, "Pevci" su odneli bodove sa "Loftus rouda", na kraju je bilo 2:1, a meč je obeležio Hari Kejn svojim 25. i 26 golom u sezoni.

Gosti su imali mnogo sreće, "Policajci" su se ispromašivali, Čarli Ostin je pogodio prečku, Ljoris je u par navrata fantastično intervenisa, a proslavio se i sudija Krejg Pauson koji je dva puta propustio da pokaže na belu tačku za domaćina.

U prvoj situaciji kada je Ljoris srušio Islu u prvom delu, da je svirao prekršaj verovatno bi Francuzu morao da pokaže crveni karton.

KPR će imati mnogo primedbi na suđenje, jedini gol bio je slaba uteha, nekadašnji vezista Totenhema je posle povratne lopte Bobija Zamore savladao Ljorisa, na kraju 2:1.

Totenhem je šesti, bod manje od petoplasiranog Liverpula, na -3 od Junajteda koji je na mestu koje garantuje kvalifikacije za Ligu šampiona.

Golove sa "Loftus rouda" možete videti ovde.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Emre Can
Saturday, 07.03.2015
19:06

Ovaj Totenhem je mnogo bolja ekipa od Mancestera realno, pokazuju vise na terenu...

avatar
ADIS-M-UNTD
Saturday, 07.03.2015
19:42

Ti bas ne mozes komentarisati bez man.untd samo ne znam kakve veze ima utkmica Qpr-Totenhem sa man untd. Sport net trebate pustiti komentare samo vezane za tu utkmicu i u skladu sa naslovom,ja ne vidim poveznicu ove utkmice sa man.untd osim konpleksa manje vrijednosti koji imaju navijaci liverpula pa samo sto ne pisu i naslov o boksu ili nekom drugom sportu i tu pisu o man.untd. doktorski receno konpleks manje vrijednosti.

avatar
Brat Suarez#7
Saturday, 07.03.2015
20:36

E neka mi imamo koNpleks :D

avatar
Red Devil-GGMU
Saturday, 07.03.2015
19:48

Pokazali su i danas. Bio bolji QPR koliko hoces.