Katastrofa - PAOK ostao bez bodova i šansi za titulu!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 05.03.2018.
20:35
Izvor: Beta

Pre samo nedelju dana PAOK je bio na kursu koji vodi ka šampionskoj tituli ali se nakon kazne Sportskog suda u Grčkoj suočava sa katastrofom.

Epa/Sotiris Barbarousis
Epa/Sotiris Barbarousis

Povezane vesti

Kao kula od karata srušile su se nade navijača PAOK-a da će se u Solunu ove godine slaviti titula posle više od trideset godina, ali se mora reći da su upravo neodgovorni navijači najveći krivci za takav scenario.

Sportski sud u Grčkoj kaznio je Fudbalski klub PAOK oduzimanjem tri boda zbog divljanja navijača uoči utakmice sa Olimpijakosom, a takođe će i naredne dve utakmice na svom stadionu morati da igra bez prisustva navijača!

Derbi između PAOK-a i Olimpijakosa 25. februara otkazan je nakon što je trener crveno-belih Oskar Garsija pogođen rolnom fiskalnih računa u glavu, a utakmica na stadionu "Tumba" registrovana je rezultatom 0:3.

Kazna još uvek nije stupila na snagu, pošto PAOK ima pravo na žalbu.

Ukoliko kazna bude pravosnažna, PAOK će narednu utakmicu protiv lidera prvenstva Grčke AEK-a morati da igra pred praznim tribinama.

Pošto je PAOK za vikend poražen u Tripoliju AEK je preuzeo lidersku poziciju na tabeli sa 54 boda, a crno-beli će nakon što kazna stupi na snagu "pasti" na treće mesto sa 49 bodova.

Klubu za koji nastupaju Željko Brkić i Aleksandar Prijović ostaje nada da će žalba biti usvojena i da PAOK neće ostati bez tri boda jer će samo u toj situaciji imati čemu da se nada u završnici borbe za titulu.

PAOK na titulu u prvenstvu Grčke čeka od 1985. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
chaki
Tuesday, 06.03.2018
00:15

Sramota teska, to se neradi na kraju prvenstva timu koji se bori za titulu, neka ih udare debelo po dzepu i bez publike par utakmica i to je to, da se razumemo navijam za Olimpijakos inace u grckoj ali ovo je teska glupost

avatar
NikkiCFC
Monday, 05.03.2018
23:17

Sramota je da oduzimas bodove timu koji se bori za titulu. Velika sramota fudbalskog saveza Grcke.

avatar
Luka Modric
Monday, 05.03.2018
22:33
avatar
Silent
Monday, 05.03.2018
21:41