Katastrofa madridskog Atletika, svaki gol vredan 23 miliona!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 05.02.2020.
17:07
Izvor: Sportske.net

Neverovatna statistika.

EPA-EFE/CATI CLADERA
EPA-EFE/CATI CLADERA

Povezane vesti

Madridski Atletiko se baš muči ove sezone, ispali su iz Kupa kralja od niželigaša Kultural Leonese, u Primeri su nakon 22 odigrana kola tek šesti sa 36 osvojenih bodova.

Jasno, najveća boljka je napad, odlaskom Grizmana izgubili su mnogo i to se kako odmiče sezone sve više primećuje.

Žoao Feliks se muči i sa povredama, Dijego Košta odavno nije onaj stari, sada se povredio i Alvaro Morata, teški dani su pred "Jorgandžijama".

Neverovatan je podatak da su postigli samo 22 pogotka u ligi ove sezone, znači gol po kolu, samo pet timova ima slabiji učinak od njih, dok su isti broj golova postigli Majorka i Atletik Bilbao.

Sada se pojavila još jedna vrlo zabrinjavajuća statistika.

Naime, Atletiko je potrošio 300 miliona za angažovanje Lemara, Vitola, Dijega Košte i Žoaa Feliksa.

Dijego Kosta Tomas Lemar Atletiko Madrid

Oni su zajedno postigli 13 golova od prošle sezone u dresu "Kolćonerosa", što znači da je svaki njihov gol praktično koštao Atletiko oko 23 miliona evra.

Ova četvorica fudbalera su se u strelce upisivala na svakih 690 minuta, Lemar je psotigao svega dva pogotka, gol na svakih 1610 minuta, Košta pet (gol na svakih 499 minuta), Feliks četiri (gol na svakih 388 minuta) i Vitolo dva (gol na svakih 851 minut), u obzir su uzete samo utakmice u Primeri.

Nestvarna statistika, Atletiko mora da reaguje, pokušali su da dovedu Kavanija u januaru, nisu uspeli, plan B praktično nisu imali, sada se povredio i Alvaro Morata, pa će šansu najverovatnije dobiti i bivši igrač Partizana Ivan Šaponjić, dobra vest je i da će za Ligu šampiona biti spreman Dijego Košta, ali je pitanje koliko Brazilac sa španskim pasošem može da pomogne nakon silnih problema koje je imao u prethodnom periodu.

Šuška se i da bi uprava mogla da se rastane sa Ćolom Simeoneom, kao i da su mu spremili zamenu i to u čoveku koji bi iz korena promenio stvari u klubu bez sumnje, više OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
GoHardV3
Wednesday, 05.02.2020
22:21

Ma jok, pa zar nisu pobedili Real sa 7 golova u pripremnoj? A da tad dobih minuseve kad rekoh da ce samo tu i pobediti Barselona i Atletiko :D

avatar
rossonero_t
Wednesday, 05.02.2020
20:02

Oni su uvek postizali malo golova, takva im je taktika

avatar
RocknRolla
Wednesday, 05.02.2020
19:49

Salah,Mane i Firmino kostali zajedno 120 miliona a daju 80-100 golova po sezoni. Nije sve u novcu.

avatar
Crveni Lucifer
Thursday, 06.02.2020
22:20

Napises da su dali za napadacki trojac 120 miliona i onda konstatujes da nije sve u novcu. Vidi se da nisi ni punoletan kada tako lose percipiras. Dali su vise od 99,99% klubova na planete i svih klubova iz pl za napadace sem sitija a od njih i onako daju manje golova, da su ih platili 5 miliona pa i da ima nekog smisla to sto piskaras, tako da jeste sve u novcu u protivnom ti igraci nebi ni bili u liverpulu, ne trebas biti genije da to shvatis

avatar
Crveni Lucifer
Saturday, 08.02.2020
00:55

Naravno da nisu na tvom nivou, licno nikad ne bih tako detinjasto percipirao stvari kao sto je kupovina od 120 miliona a onda konstatovao kako nije sve u novcu, takodje nikad ne bih plakao kada mi daju minuse hahahahaha

avatar
RocknRolla
Friday, 07.02.2020
19:36

Dali su svoje pare koje su dobili prodajom,nisu vestacki ulagali kao Siti i Junajted. Covece,koja ste truba od ekipe postali kad vam svako pojacanje gubi cenu na trzistu a razmisli koliko sad vrede Salah koji je placen 40m,jedno 200,Mane bar 150,Firmino, bar 120. Ne zasmejavaj me sa tvojim replikama koje nisu ni na mom nivou iako nisam punoletan i ako slabo poznajem materiju. xD