Katalonski mat iz tri poteza

Autor: Boban Filipović
nedelja 02.08.2015.
22:09
Izvor: Sportske.net

Prelepa akcija šampiona Evrope i Španije na prijateljskom meču protiv Fiorentine koju je golom krunisao "El Pistolero".

Beta/AP Photo/Daniel Tejedor
Beta/AP Photo/Daniel Tejedor

Povezane vesti

Katalonci nisu najsrećnije otovrili utakmicu protiv 'Viole' na 'Artemio Frankiju', rano su promili dva gola, a vratili su se u život u velikom stilu nakon 17 minuta igre.

Pogledajte u prilogu ovu prelepu akciju. Dvina asistencija Ivana Rakitića, strelac je bio Luis Suarez.


Inače, Fiorentina vodi sa 2:1 na poluvremenu, Nenad Tomović je u startnoj postavi 'Ljubičastih', dok na drugoj strani Leo Mesi i Nejmar nisu ni u protokolu.

Ne propustite

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lord Bobinho10
Tuesday, 04.08.2015
17:32

Sasila ih Fiorentina.

avatar
SteveO
Monday, 03.08.2015
12:49

Cim nema Messija Barsa na mukama.Dokaz da Barsa zavisi od jednog igraca a to je porazavajuce.

avatar
ManUtdSrbija
Monday, 03.08.2015
08:53

Igraju najlepsi fudbal na planeti trenutno! Kakvi doktori, pff! I ova sezona ce biti za pamcenje navijacima Barse. Suarez je jos uigraniji nego prosle godine gde je pauzirao 4 meseca, Leo je razjaren zbog neuspeha na Kopa Amerika sigurno ce biti mnogo motivisan, a Nejmar odusevljava iz dana u dan, decko napreduje abnormalnom brzinom, za 2 godine ga ocekujem u uzem izboru za ZL. Dodajte majstore iza njih, Inijestu i Rakitica koji serviraju lopte kao na tacni, Buskets koji se perfektno uklapa u Barsin sistem i koji je sigurno u top 3 zadnja vezna igraca na svetu(po meni je Matic neprikosoven trenutno), i posle duzeg vremena Barsa takodje ima jaku odbranu. Cudo ce se dogoditi ako bar ne stignu do finala LS. Realovci, bez ljutnje, ali titula ostaje na Kamp Nou i ove sezone.

avatar
Thierry Henry
Sunday, 02.08.2015
22:21

Ivan Rakitić doktor dodavanja iz prve.

avatar
S-I-M-K-E_
Sunday, 02.08.2015
22:15

Kao navijac Barse,ne mogu da vjerujem da imamo ovakav napadacki trio,nesto nevjerovatno....Nikad takva tri monstruma,fudbalska lidera,tri igraca koja podjednako mogu da rijese mec,nikad to ni jedan klub nije imao...Suarez,Messi,Nejmar,nema dalje od toga....Sa pravom i velikom nadom ocekujem jos jednu godinu za pamcenje.

avatar
The Best (I\'m back)
Monday, 03.08.2015
00:04

navijac sam barse ali ti si izuzetno iritantan,jedno te isto ponavljas celo vreme, dali si nekad cuo za trio Ronaldo-Ronaldinjo-Rivaldo to je najjaci napad...Aj da uporedimo...Mesi i Zuba su isti nivo tu negde realno...evo cak i da je Mesi bolji, imamo Ronaldinja koji je dosta bolji od Neymara bar za sad i plus Rivaldo koji je bolji os Suareza( svaka cast suarezu ali to je realnost)nZnaci navijam za barsu, ali ti stvarno preterujes...

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 02.08.2015
22:12

od cega li se to odmara mesi da mi je znat...a i nejmar rano je brazil ispao sa kupa amerike nejmar nije igrao neke utakmice zbog crvenog kartona tako da ni on nije umoran

avatar
Monday, 03.08.2015
02:47

Mesi trenira u Barsi! Dosao je sedmicu dana ranije sa odmora da bi bio sto spremniji za pocetak sezone. A i da nije tako on moze sa odmara do novembra i osvojice zlatnu loptu! Nejmar je dobio produzen odmor. Nemoj ti Dalibore da se brines oko Barse gledaj ti svog ljubimca.

avatar
Barca4ever
Monday, 03.08.2015
09:55

Ne odmaraju se nego su kasnije poceli sa treninzima nego ostala ekipa pa moraju da prodju sve treninge kao ekipa tj. kondicioni treninzi, treninzi snage i izdrzljivosti pa tek posle da rade sa loptom.

avatar
Barça el honor
Sunday, 02.08.2015
22:12

Pistolero samo daje golove,nema stajanja :)