Katai u Robenovom stilu - svi znaju gde će, ali ne vredi!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 07.10.2019.
09:57
Izvor: Sportske.net

Srbin postigao novi pogodak u dresu Čikaga.

chicago-fire.com
chicago-fire.com

Povezane vesti

Povremeni reprezentativcac Srbije Aleksandar Katai juče je u velikom stilu pomogao svom Čikagu da stigne do pobede na gostovanju Orlando sitiju gde su "fajersi" slavili sa 5:2.

Posebno je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde blistao u drugom poluvremenu kada je prvo učestvovao u akciji kod drugog, a zatim i sam postigao treći gol svoje ekipe.

Igrao se 63. minut kada je Katai primio loptu po desnoj strani, ušao u sredinu u stilu Arjena Robena i preciznim udarcem savladao nemoćnog Roua.

Bio je to njegov peti gol na 28 nastupa ove sezone.

Ekipa Veljka Paunovića se nakon pobede u 34. kolu MLS lige nalazi na osmom mestu konferencije Istok sa 42 boda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Samardzic
Monday, 07.10.2019
11:24

Kad smo vec kod Kataia i kod ove medijske halabuke koja je vidjena od derbija na ovamo protiv Zvezde, nas zvezdase pomalo boli sto, nakon ovolikih uspjeha i preko 50 miliona evra koliko se slilo u kasu samo od UEFE u protekle tri godine, ne izgledamo puno bolje nego kad je Miloje dosao. Cesto pravim poredjenja, Marin je jedini koji je neuporediv, svi ostali nisu neki pomak u odnosu na tad. Plus, prodefilovalo je puno stranaca koji nisu ni tako jeftini, a nisu nista pokazali. Sve mirise da se i medju sadasnjim strancima krije mnogo njih. Nekako preovladava misljenje da je trebalo uciniti puno vise da se vrate neki majstori koji igraju za slicne pare u drugim ligama sada kada Zvezda ima sta da im punudi, a medju njima je svakako Katai.