Kasiljas ljut, posebno na Salaha i sudiju!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 10.04.2019.
11:26
Izvor: Sportske.net

Porto je juče poražen od Liverpula, a Iker Kasiljas je imao šta da kaže.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Nekadašnji golman Real Madrida, a sada član Porta, Iker Kasiljas, rekao je da nije zadovoljan kako je protekla jučerašnja utakmica i to iz dva razloga.

Tačnije, to se može naslutiti iz njegove objave na Instagramu.

On je u svojoj objavi napisao sledeće:

"Sto posto sam optimista. Imajući u vidu rezultate u Ligi šampiona, ne možemo misliti da je sve izgubljeno.

Imamo utakmicu na Dragau i borićemo se za polufinale. Hvala navijačima Porta na podršci u Liverpulu!", napisao je on, a dodao je i dve fotografije, jedna je ona na kojoj Salah gazi Danila, a druga je kako Trent Aleksander-Arnold igra rukom u kaznenom prostoru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bosnapd
Wednesday, 10.04.2019
20:03

Dok je branio za Real kako nije bio ljut na sudije.

avatar
jack wilshere
Wednesday, 10.04.2019
15:30

Liverpulu da pomognu sudije? Nemoguće.. Oni sve na suvi kvalitet samaraju. Da se ovo desilo protiv njih, kako bi kukali ovde, ovako nema nikoga..

avatar
Agent Provocateur
Wednesday, 10.04.2019
13:56

Vidim da svi prozivaju liverpul vezano za sudije. Mora da je slucajno kada se desava i u Engleskoj i na kontinentu i to svako malo. Znate ono oce centrala da pogresi jednom ali ...

avatar
The_Matrix
Wednesday, 10.04.2019
11:57

Liverpul i sudije u LS dobitna kombinacija. Prosle godine izmasakrirali Siti i Romu u dvomecima sa njima. Evo sinoc i Porto drasticno ostecen. Porto bi sa golom u gostima i ovim crvenim za Salaha 100% prosao dalje

avatar
eko Ekovic
Wednesday, 10.04.2019
12:38

Penal je smijesan, igrac i lopta bili van terena ,a i sve i da su bili u terenu, ne mozes za ono svirati penal, nema sanse. A sto se tice crvenog, tu se slazem, bio je, mada kako Salah igra kontam da bi to bilo vise pojacanje za Liverpool nego neki nedostatak :)
Ali realno svi hejtaju Liverpool ove sezone, manja greska sudije i odmah krece kukanje kako im se pomaze, ali kada se njima nesto nesporno desi onda se svi ucute i kao pa ok, imali su pomoc kod penala Arsenala pri rezultatut 4-1 ili koliko vec.
Za proslogdisnje ``guranje`` u LS, smijesan penal dosudjen Romi za 5-2, a za Siti niko ne spominje cist faul Sterlinga nad Van Daijkom kada ga s obe ruke gura van terena i Siti postize gol za 1-0 u trecem minutu.

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 10.04.2019
17:49

Lose pamtis... Liverpul je ove sezone dobio zbog sudija Palas u gostima, Hadersfild, Brajton, Fulam kuci, Vest Ham izvukli bod znas kako i sad Sautempton prvi gol opet ofsajd. To je 6 meceva dodaj srecu: Marezov penal, autogol Totenhema, Staridzovu frljotku i Pikforda... To je 15-20 bodova manje nego sto imaju i bili bi uz ostale klubove koji se bore za LS gde objektivno i pripadaju jer nicim me Liverpul ove sezone nije ubedio da je bolji od nas, Totenhema...

avatar
Dragan BG
Wednesday, 10.04.2019
12:57

AhA.bas si realan lik.