"Karamele" pronašle trenera?!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 06.11.2017.
20:51
Izvor: Sportske.net

Većinski vlasnik kluba obavio je razgovore sa jednim od kandidata za "vruću stolicu" na "Gudisonu".

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Everton je otpustio Ronalda Kumana nakon serije loših rezultata, koja je dovela klub na poziciju koja vodi u niži rang takmičenja.

Bivši fudbaler tog kluba Dejvid Ansvort postavljen je za vršioca dužnosti, ali je jasno da se on neće zadržati na klupi tima sa "Gudison parka".

Ranije su pominjani Šon Dajč iz Barnlija i Marko Silva iz Votforda, ali su obojica izjavila da ne nameravju da napuštaju svoje ekipe, a Everton se izgleda okrenuo ka stručnjaku za opstajanje u najvišem rangu, Semu Alardajsu.

Bivši selektor Engleske i trener brojnih klubova u Premijer ligi, trenutno je bez posla, od kako je napustio Kristal Palas minulog leta.

Popularni "Big Sem" je za kratko vreme preporodio "Orlove" iz Londona, skinuo je par "skalpovao" i ostavio tim u ligi, ali je na kraju odlučio da napusti ekipu.

On je nedavno povezivan sa klupom reprezentacije Škotske, ali nema sumnje da bi ponuda iz Premijer lige mogla da ga natera da promeni mišljenje, pogotovu iz ovako bogatog i amicioznog kluba kao što je Everton.

Većinski vlasnik "Karamela" Farad Moširi je obavio i razgovor sa Alardajsom, ishod istog nije poznato, ali ovog Big Sema stavlja na listu glavnih favorita za mesto šefa struke na "Gudisonu".


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
_mladen_
Tuesday, 07.11.2017
02:46

Moze da dodje cisto da preguraju ovu ocajnu sezonu, dok ne nadju nekog boljeg trenera za sledecu sezonu.

avatar
Mino Rajola
Tuesday, 07.11.2017
00:38

Trener za sredinu tabele.

avatar
Gangula 2.0
Monday, 06.11.2017
22:31

Ne bi bilo loše da im on dođe na klupu!