Kapiten u šoku, Artetina katastrofa!

Autor: Stefan Matić
petak 28.02.2020.
10:13
Izvor: Sportske.net

Arsenal nastavio sa 'mučenjem' navijača.

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Sinoć su "tobdžije" završile svoj put u Evropi. Olimpijakos je slavio u sred Londona posle produžetaka i prošao u osminu finala Lige Evrope, kapiten Arsenala Obamejang je bio jedan od tragičara.

Odlični napadač je dao gol za izjednačenje u 113. minutu, 1:1 je vodio Arsenal dalje, ali je onda usledio veliki promašaj Gabonca da bi El Arabi golom u 120. minutu poslao Grke dalje.

"Nemam reči, ne znam šta se desilo. Bio sam umoran, hvatali su me grčevi, ali to nije opravdanje za promašaj. Osećam se veoma loše, to se može desiti, ali morao sam da dam gol", izjavio je Obamejang po kraju meča.

Arteta takođe nije imao reči utehe.

Mikel Arteta

"Boli, baš boli. Dosta nade smo polagali u ovo takmičenje. Bio je to dobar način da nastavimo naš put u Evropu. Imali smo dosta pozitivnih stvari, kreirali smo dosta šansi, ali kada primite dva gola iz prekida onda ste u velikoj nevolji"

"Leno je mogao bolje da reaguje, izboksuje loptu, ali onda imate novu situaciju koju morate da branite. Nismo dovoljno dobro branili drugu fazu kornera, igrač je sa peterca postigao gol što je nedopustivo", izjavio je španski stručnjak.

Arsenal odmara ovog vikenda, duel sa Sitijem je odložen zbog obaveza "građana" u finalu Karabao kupa. Naredni duel Auba i saigrači igraju u ponedeljak kada gosuju Portsmutu u FA kupu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
United_forever
Friday, 28.02.2020
22:04

Koje sanse covece, do 80og minuta niste sutnili u okvir gola! Oboriste me na dva tiketa

avatar
Igors Stepanovs
Friday, 28.02.2020
14:54

Sve najbolje Aubi u nekom boljem klubu.Ja da sam trener ovih manekena,za svaku vracenu loptu unazad po samar.A Luiz nek i dalje dize ruku u 120-om...