Kapiten Srbije pogodio sa "Korzike", Roma prokockala pobedu na nestvaran način!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 08.12.2018.
20:00
Izvor: Sportske.net

Rimljanima propustili priliku da dotuku Kaljari, izgubili dva gola prednosti sa dva igrača više, i sada se čini da je top četiri zaista daleko...

EPA-EFE/Fabio Murru
EPA-EFE/Fabio Murru

Povezane vesti

Roma je gostovala na Sardiniji, očajnički im je bila potrebna pobeda nakon serije loših rezultata, a iako je Kaljari solidno parirao sve je bilo rešeno u prvom poluvremenu. Posle petnaestak minuta, gosti su došli do prednosti, posle akcije Klajverta lopta je stigla do veziste gostiju, Kranjo je nemoćan.

Odmah u narednom napadu šansu je imao Turčin Under, a posle pola sata i Šik. I onda slobodnjak za Romu, Aleksandar Kolarov je majstor u ovakvim situacijama, Ćerija je pogodila lopta, završila u mreži.

Moglo bi se reći da je kapiten Srbije dao gol sa obližnje Korzike, kolika je bila razdaljina...

Do kraja poluvremena domaćin je mogao da se vrati u utakmicu, ali je Olsen uspeo da dobije duel sa Farijasom.

U nastavku pritisak Kaljarija, ali je Roma opasno pretila iz kontre, nikako ne uspevajući da postigne treći gol i dotuče rivala. Šanse su propuštali odlični mladi Zaniolo, Kaljari je tražio penal nakon što je Kolarova lopta pogodila u ruku, ali ni posle VAR konsultacije, Macoleni nije promenio odluku i pokazao na belu tačku.

Roma nije dotukla Sarde, pet minuta pre kraja drama. Jonica je smanjio rezultat, pošto je Žoao Pedro uspeo da se nekako izbori za loptu pred golom Olsena. Kaljari je vratio nadu...

Danac je spasao gol u 90. minutu, Kaljari je ostao sa devetoricom, pocrveneo je legendarni Dario Srna, pre toga i Ćepiteli u istom minutu, ali iskusni Sau postiže gol u poslednjim sekundama, pravi šok za Rimljane, izgubljena još dva boda i to sa dva igrača više, i čini se da će se sada stolica Eusebija Di Frančeska opasno zaljuljati!


U prvom meču dana, Napoli je lako savladao Frozinone, a sinoć je kolo otvorio veliki derbi u kome je Juventus golom Mandžukića savladao Inter.


Večeras dan u Seriji A zatvaraju Lacio i Sampdorija.

Rezultati:

Juventus - Inter 1:0
Napoli - Frozinone 4:0
Kaljari - Roma 2:2
Lacio - Sampdorija 20:30

Nedelja:

Sasuolo - Fiorentina 12:30
Empoli - Bolonja 15:00
Udineze - Atalanta
Parma - Kjevo
Đenova - SPAL 18:00
Milan - Torino 20:30

Na tabeli Juventus ima 43 boda, Napoli 35, Inter 29, Milan 25 i meč manje, Lacio 24 (meč manje), Torino 21 (meč manje), Roma 20.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Boris Nedeljkovic
Sunday, 09.12.2018
03:58

msm da borba za LS nikad nije bila ujednacenija...lacio kiksnuo...roma isto....a forma im pada u drugom delu redovno...nznm sta uprave rade ali ovo je kriminalno da se prokocka 0:2...lacio imao poklonjen penal po meni...ostaje da se vidi sta ce bolnicari sutra uraditi...pravo je cudo kako sklapaju odbranu...evo sad se i borini radilica povredio...kadar nevera!

avatar
bibilence
Sunday, 09.12.2018
00:38

Kakav covek je ovaj Di Francesko. On pri rezultatu od 0:2 izvodi dva napadaca i veznog a uvodi dva odbrambena i veznog. Sta drugo ocekivati?

avatar
DekiStankovic5
Saturday, 08.12.2018
22:02

Nevera sta rade ovi ljudi,a vi ih placajte milione I milione.

avatar
NikkiCFC
Saturday, 08.12.2018
21:53

Legendarni Darijo Srna?

avatar
La bestia negra
Saturday, 08.12.2018
21:12

Najveci luzeri koji postoje u fudbalu

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Saturday, 08.12.2018
21:03

Pa ova Roma je proklet klub, nije ni cudo sto nista ne osvajaju. Dobri su da razigravaju igrace za velike klubove i nista vise, filijala obicna.