Kapiten pravda Griliša i osuđuje igrača Čelsija?

Autor: Stefan Matić
subota 04.04.2020.
21:18
Izvor: Sportske.net

Igrač Aston Vile osetio moć medija.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Ranije tokom nedelje, Džek Griliš je kao kapiten Aston Vile izašao ispred svog kluba i savetovao ljudima da se drže i poštuju vladine mere u borbi sa pandemijom Korona virusa.

Bio bi to lep i iskren gest da kapiten tima iz Birmingema nije samo par sati kasnije napravio udes sa svojim "Rend Roverom" udarivši u parkirana vozila vraćavši se sa "kućne žurke".

Svi mediji su odmah osudili gest veznog igrača, ali Troj Dini kapiten Votforda smatra da krivica nije samo Grilišova.

Viktor Lindelof Troj Dini

"Džek je moj prijatelj. Fino dete na nesreću igra za tim o kom mi ne pričamo. Džek moj ortak. Upravo ovo se dešava kada ljude silite da rade stvari za svoj klub. Taj video što je izašao, to nije bila njegova ideja"

"Drugi video gde on kaže 'Žao mi je', e to je on, izvinjava se zbog nevolje koju je napravio. To je tako kada sada klubovi moraju da postuju na socijalnim platformama. Džek je mlad igrač, nema decu zarađuje ogroman novac. Mislite da bih ja sedeo kući. Kako to da ljudi ne napadaju Mejsona Maunta? Prve nedelje je prekršio karantin, izašao da igra mali fudbal. Ne vidim da ga je iko terao da pravi javno izvinjenje", izjavio je Troj Dini na jutjub kanalu "The United Stand".

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RockyBalboa3515
Sunday, 05.04.2020
17:25

Griliš je stariji 3 godine i 4 meseca za početak.
Griliš je iskusniji mnogo, pre svega mislim na igranje, pare i tako dalje.
Griliš je kapiten kluba kao što je Aston Vila, a kapiteni su uvek imali veću odgovornost od drugih igrača (makar na papiru).
Griliš je išao na pijanku, slupao kola i vozio ih u papučama koje su inače bile potpuno različite. Maunt je otišao da pika mali fudbal. Oba poteza ne opravdavam i nisu dobra, ali postoji ogromna razlika između istih.
A o Troju Diniju i njegovom ponašanju i karakteru ne treba stvarno mnogo komentarisati....