Kapiten opleo po Sariju, bez dlake na jeziku!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 05.05.2019.
13:16
Izvor: Sportske.net

Poludeo je kapiten "Plavaca".

EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Geri Kejhil je u nemilosti Mauricija Sarija ove sezone, pa će po završetku ove takmičarske godine, kada mu bude i istekao ugovor sa klubom, promeniti sredinu.

Engleski internacionalac je na "Bridžu" od 2012. godine, osvojio je sve što je mogao da osvojio, od Premijer lige, preko FA i Liga kupa, do Lige šampiona i čak Lige Evrope.

Ipak, ove sezone je upisao svega sedam nastupa i to svih sedam kao rezerva, što je probudilo bes u iskusnom defanzivcu i kapitenu kluba.

"Bilo je očajno za mene lično. Sve će to biti samo obrisano iz moje glave kada napustim Čelsi. Moje poslednje sećanje biće prošlogodišnje finale FA kupa.

Bilo je veoma teško. Igrao se standardno preko šest sezona i osvojio sve sa Čelsijem i nisam očekivao da ću utakmice gledati sa tribina.

Znam kako ceo klub radi, imam odličan odnos sa igračima i osobljem i ništa od toga nije iskorišćeno.

Ako ne koristite igrača, bilo kog igrača, dve, tri, četiri utakmice, onda morate da mu date razlog za to. Ali ako to dođe do osam ili devet utakmica, onda morate da objasnite situaciju. Šta se dešava?

Ali trener to nije uradio. Vidim sličnu situaciju i kod igrača koji su osvojili titulu sa Čelsijem, ne samo kod sebe i to jednostavno nije u redu.

Veoma je teško poštovati nekoga ko ne poštuje to što smo neki od nas osvojili sa klubom
", izjavio je Kejhil.

Kapiten ovog leta napušta klub kao slobodan igrač, videćemo da li će Sari uspeti da se zadrži duže.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanjici
Monday, 06.05.2019
08:08

Decko postao si tezak kiks i ne znam sta ti nije jasno...mozes da igrad i trazis odgovore u Hadersfildu.

avatar
Naka TZ (CFC)
Sunday, 05.05.2019
13:52

Zalosno je sto mozda u zadnjoj sezoni Kejhila nije mu pruzeno vise prostora za igru .Vjerovatno je u nekim momentima mogao bolje posluziti kao stoperski par sa Rudigerom od David Luiza .Ali ne treba zaboraviti da su njegove godine najveci problem jer vec sada ima 33 godine za njega je najbolje da ode u Ameriku ili Kinu ili neki manji klub u Engleskoj gdje bi igrao.On je svakako pri kraju karijere imao je taj stari kov stopera jak snazan visok korpulentan da bude nasljednik Terija ali cesto je i on kao i Luiz znao napraviti krupne greske koje su ga nekad i kostale prve postave.

avatar
SuperFrank8
Sunday, 05.05.2019
15:55

Nije u ovom tekstu poenta ni njegov kvalitet ni taktika, nego da ispostuje šta je on uradio za klub i da bude čovek prema njemu. Način na koji se oni ponašaju i kako ga tretiraju.

avatar
CFC-Macedonia
Sunday, 05.05.2019
13:41

Nece ni on dugo Garry, posle tebe i on odlazi.

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Sunday, 05.05.2019
18:15

Pa videlo se kako je igrao pod konteom tako da njemu su bila vrata otvorena da ide ali nije hteo jer platu koju prima u chelsiu nece mu niko dati, nikad nije bio moj tip ihraca nego slepao ga terry pa izgledao da je dobar

avatar
Marcos Alonso
Monday, 06.05.2019
01:38

A kad je otisao Teri tj prije 2 sezone nije igrao,uz koga se tad slepao Cahill reci mi? Plus je dao 6 golova u PL cini mi se. Kejhil je legenda Celsija,i ni prosle sezone se nije previse naigrao,Rudiger ga je istiskao polako tek kasnije je umjesto Kristensena uskocio i bio odican,mnogo se vise mogao i morao koristiti u rotaciji